Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura ez? (többi lent)
1/14 A kérdező kommentje:
inkább pasik válaszoljanak, de csak akik komolyan tudnak, nem vagyok kiváncsi a dedós gondolkodásra, az bárkinek megy.aki mégis igy tesz azt csak sajnálni tudom
Ha szép vagy akkor biztosan észrevesznek.
Viselkedésben számomra az vonzó ha nem hisztizik a csaj minden apróság miatt és ha valamit viccből mondok neki akkor azt nem veszi magára és sértődik be.
Ha nem titkol semmit előlem és nem kell belőle kihúzni minden egyes mondatot.
2010. ápr. 19. 16:20
hidd el hogy észre vesznek azok...=D
max alkalmuk nincs megjegyezni hogy szép vagy...:D
és nagyon irigyellek hogy így kimered mondani h szépnek tartod magad, biztos nagy lehet a kisugárzásod ugyanis a magabiztos nőknek hatalmas kisugárzásuk van...:D
és ez a fontos mikor először meglátnak..:D
majd nyüzsögnek még körülötted csak győzd kivárni..:D
2010. ápr. 19. 16:24
na bocsi ha csalódást okozok, nem vagyok fiú, de szeretnék segíteni.előszöris fontos volna hogy hány éves vagy. másodszor meg. nemismerlek nemlátlak, de szerintem nem öltözködéssel, iqszinttel ilyesmivel van probléma, mert az ha nem is volna megfelelő, mindenkinek más az ízlése.itt hozzáállással van probléma, méghozzá nem is kevés. egyrészt, tudom hogy kikurt nehéz, de próbálj meg valahogy növelni az öndbizalmadon, az fontos. ne legyél túl visszahúzódó, ne félj bátrabban beszélni egy sráccal, és ha tetszik valaki(vagy akkoris ha nem), ne akard mindenáron bizonyitani hoyg csak haver, hogy te semmit nem akarsz. most így magamgambol kiindulva, mert egycipőben járunk :) és igazábol olyan egyértelmüen nem is tudnám neked megmagyarázni... a kisugárzásoddal van gond, azt kéne változtatni(ami saját tapasztalatok alapján, cirka lehetetlen XD) szoval remélem megértetted mit akarok magyarázni, aztán bocsi ha mégsem.
2010. ápr. 19. 16:32
5/14 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz h nem vok magabiztos, csak átlagosnak tartom magam igazábol...és ha magabiztos vok, akk meg már beképzeltnek tünök, ugyh nem tudom h mit kéne közölnöm azzal aki meglát, inkább tünjek magabiztosnak,vagy félénknek?
igazábol vhol a kettő között vok.
szerintem nem mernek közeledni feléd :)
biztos, ogy nem benned van a hiba, hidd el.
hány éves vagy ?
2010. ápr. 19. 16:33
7/14 A kérdező kommentje:
Ja és még vmi, melyik a vonzóbb ha egy lány mosolyog, ha pl ül a buszon vagy bárhol, vagy ha egyszerűen csak néz ki a fejéből, mondjuk csak az ablakon (buszon).??
8/14 A kérdező kommentje:
16:32 vagyok, kimaratt, hoyg szerintem meg észre is vesznek, csak nem mernek közeledni, én a kisugárzás alatt ezt értettem. és attol hogy valaki elhiszi magárol hogy szép, még nembiztos haogy önbizalma is van.:S
2010. ápr. 19. 16:35
10/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok azafajta, aki folyton azon van kiakadva hogy nem szép meg ilyenek...én tudom hogy nem vagyok se olyan gyönyörű, se ronda.
Kapcsolódó kérdések: