Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány az első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány az első randin nem engedi hogy lesmároljam akkor az a csaj felejtős?

Figyelt kérdés
Hosszú évek után lettem szingli, egy-két hónapig nem is randiztam de most rávettem magam jól ment a randi de a végén nem engedte hogy lekapjam el is köszöntem gyorsan. Ez ma volt, ráírjak holnap?
2016. aug. 14. 20:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"' Első randin nekem is tabu a csók"

akkor második randin már mehet a csók?

2016. aug. 14. 20:38
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak, ha nem egy olyan emberről van szó, akivel már évek óta ismerjük egymást és közelebb kerültünk egymáshoz, akkor nálam ezek után esélyed sem lenne második randira. Utálom azokat, akik ennyire rohanni akarnak, ne akarj ajtóstól rontani a házba...
2016. aug. 14. 20:38
 13/24 A kérdező kommentje:
de ha ott van a szikra...
2016. aug. 14. 20:39
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én, nem hiszem, hogy 26 vagy. Azt a helyzet adja mindig, mit és meddig lehet. Olyan nincs, hogy első beszélgetés, második csók, harmadik ágy. Neked kell érezni ott helyben, mondasz egy rossz mondatot és már tolódhat minden.
2016. aug. 14. 20:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a lánynak van egy kis esze, elhajt a fenébe.
2016. aug. 14. 20:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"de ha ott van a szikra..."

Attól hogy áll a farkad max csak a te szemeid szikráznak :D

2016. aug. 14. 20:43
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Beszelj meg egy kovetkezo tali idopontot es helyszint.

N

2016. aug. 14. 20:44
 18/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom,sok ember miért botránkozik meg az "első randin csók" dolgon..igenis létezik ilyen,ès ha esetleg a kérdező ehhez szokott hozzá,akkor nem tehet róla..végül is fent írja,hogy hosszú evek utàn lett ismét ragadozó..vannak akik számára tabu a testi kontakt az elején,de ez nincs ráírva az emberekre.. szerintem kérdező,írj rá ha még érdekel,a "bakit" meg felejtsétek el gyorsan ;)
2016. aug. 14. 20:57
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

én spec akkor smárolok mikor nekem is jol esne már nem akkor mikor a pasi rám mászik emiatt

am meg van olyan lány aki lassan nyit

várd ki mire eléri azt a szintet

ha kanos vagy akkor vagy fizetős vagy verd ki előtte

2016. aug. 14. 20:59
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

5-ösnek igaza van. Te lennél felejtős mert ilyen a gondolkodásod. Neked most szex kell vagy kapcsolat?

Nem tudtad h az a jó ha egy lány minél később adja oda magát,hogyha eljön az ideje meglegyen a varázs. Sztem csók a 3. randin lenne jó.

Ha érdekel a csaj lelkileg akkor beszélj meg következő talit,ha csak szexet akarsz akkor mond meg neki h téged több nem érdekel. Így lenne tisztességes.

2016. aug. 14. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!