Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vezessem rá, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá, hogy már ideje lenne kapnom egy kis csókot vagy puszit?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és alakulgat valami egy 25 éves sráccal. Az elején nagyon bizonytalan voltam a korkülönbség miatt, de mindenki bátorít, ezért adtam neki egy esélyt. Egyébként még nem volt barátom, s most a srác a kezdeti bizonytalaságom miatt azt hiszi, hogy félénl vagyok, ezért még csak egy puszit kaptam az arcomra, pedig már volt 3 randink(mindegyiket búcsúzáskor kaptam). Hogyan adhatnám a tudtára, hogy nem kell ilyen lassan haladnia? Vagy hogyan kérhetnék tőle egy szájrapuszit vagy csókot?
2010. ápr. 18. 20:52
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
amikor elköszönne tőled nyomj a szájára egy szájrapuszit :) ennyi :D
2010. ápr. 18. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
igy van. köszönéskor szájrapuszi. 17f
2010. ápr. 18. 20:59
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

hát sztem nagy a korkülönbség, és főleg h ő az első jelőlt, hát nemhiszem h jó ötlet, inkább egy korodbelivel kéne megpróbálnod..

de a kérdés nem ez volt...sztemis jó ötlet egy szájra puszi, v mikor egymás mellet ültök nézz mélyen a szemébe és hajolj hozzá jo közel, venni fogja az adást

2010. ápr. 18. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Smárold le, ne szarozz!
2010. ápr. 18. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
mikor együtt vagytok, nézz sokszor mélyen a szemébe hosszabb ideig, agy neki egyértelműbb jeleket, elköszönéskor is néz rá hosszasan, szerintem érzékelni fogja, hogy léphet, már ha akar lépni.
2010. ápr. 19. 05:58
 6/14 anonim ***** válasza:
21:01 ,,,,de egy barom!
2010. ápr. 20. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:
szájrapuszi búcsúkor!
2010. ápr. 20. 19:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Smárold le, ne sz@rozz! Tetszeni fog neki.. (:

F/18

2010. ápr. 20. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:

25 évesen 17 éves lánnyal......

nem csodálom ha fél.beszari alkat.

23 vagyok de nekem olyan kell akinél nem kell már félrebeszélni.az sem érdekel ha 40.

2010. ápr. 20. 19:17
 10/14 anonim válasza:
Szájra puszi vagy smárold le ;)
2010. ápr. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!