Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan van ez? Hogy vezessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan van ez? Hogy vezessem rá a fiút, aki tetszik (azt hiszem én is neki valamennyire) hogy elmerjen hívni, randizni?

Figyelt kérdés

Találtam egy csomó olyan kérdést, ami arról szólt, hogy hogyan tudassuk a kiszemelt személynek, hogy tetszik nekünk. Na most nekem is ez a problémám, de többségében csak olyan válaszok érkeztek azokra a kérdésekre, hogy mondd meg neki, hogy szerelmes vagy belé, mondd meg, hogy tetszik. Na én ezt most nem nagyon értem, kíváncsi lennék, hogy akik ilyeneket írnak, tényleg megteszik-e, mert én nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy oda állok elé, és mondom, hogy szerelmes vagyok beléd.

El sem hiszem, hogy ilyen egyáltalán van, és nem is tudom, miért írnak ilyen válaszokat, főleg, hogy amiket néztem kérdéseket lányok tették fel, nem hiszem, hogy lányoknak így oda kellene állni a pasi elé.

Ti hogy csináltátok? Hogy jöttetek össze a párotokkal? Hogyan vezettétek rá, hogy elmerje mondani nektek, hogy szerelmes?

17/L

2010. okt. 21. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért írjuk ezt, mert már nem vagyunk tinik, és már tudjuk, mit rontottunk el tiniként. :)

42/F

2010. okt. 21. 16:08
 2/6 anonim válasza:
Hát szerintem sokszor menj oda hozzá beszélj vele..mosolyogj rá flörtölj....és hát ez után lépni fog valószínűleg.
2010. okt. 21. 16:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze utólag könnyű, hogy elé állnék, és így tennék, meg úgy, de ha visszapörgethetné az időt, akkor is megtenné? Mi is tudjuk, mi lenne a legjobb, de olyan nehéz...szinte kivitelezhetetlen:D
2010. okt. 21. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van. Én sem tettem meg akkor. Innen tudom, hogy meg kellett volna. Mert később már megtettem. Miből tanuljak legjobban, ha nem a saját hibáimból??? ;)

Ettől még nem mondhatok mást, mint amit leghelyesebbnek hiszek most. (Illetve mondhatnék, de akkor az a hazugság egy fajtája lenne.)

42/F

2010. okt. 21. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés és az élet rejtelmei közé tartozik, amúgy könnyebb másoknak tanácsot osztani, mint ha ott a helyzet és megtenni....

Ez mindig így van és lesz, na meg volt...

19L

2010. okt. 31. 13:20
 6/6 anonim válasza:

Igen, sajnos ez sokszor előfordul, hogy a fiúkat rá kell vezetni a dolgokra, mert annyira nyúlak. A flört mindenképp legyen meg, és éreztesd vele, hogy különleges számodra. Említsd meg, hogy érdekel téged valami mozi vagy kiállítás, és kérdezd meg neki mi a véleménye. Ha őt is érdekli, akkor már könnyebben összejöhet a randi és spontánnak tűnik.

Manapság sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy sok srác elvárja, hogy a lány kezdeményezzen. Ha igazán érdekel, akkor viszont akcióznod kell. Aki mer, az nyer! Sok sikert

20/L

2010. okt. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!