Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a nehezen kapható csajokra buktok, akiket nem kaptok meg egykönnyen, vagy inkább a könnyű, , préda" a szimpi?
Egyik sem. Az értelmes, érett, talpraesett, szórakoztató, humoros, kedves, ôszinte, korrekt, egyenes és vonzó nôkre bukom.
Ha ilyen az adott nô, és látom rajta, hogy ô is korrektül és tisztelettel áll hozzám, mint egyenrangú félhez, akkor szívesen dolgozom érte, hogy idôvel tényleg annyira megismerjük egymást és közel kerüljünk egymáshoz, hogy abból lehessen valami. De ehhez az kell, hogy a másik is partner legyen ebben: nem azt várom el, hogy fenntartások nélkül a karjaimba boruljon, de vállalja fel ô is, ha lát esélyt arra, hogy ebbôl egy kapcsolat alakulhasson ki, és lássam rajta azt, hogy ezt ô is szeretné, és emiatt tesz is azért, hogy minél nagyobb eséllyel legyen a végén belôle valami.
Ha a csajon azt látom, hogy játssza az elérhetetlent, és nem kezel egyenlô félként, nem beletéve ugyanazt az elkötelezettséget, energiát és lelkesedést az ismerkedésbe, amit én is beleteszek, akkor nyílvánvalóan a fent felsorolt elvárásokból többet nem teljesít, tehát onnantól kezdve maximum dugásra kellhet - ha úgy ítélem meg, hogy amúgy megadta azt az alap tiszteletet és komolyan vevést, amit én is neki, akkor udvariasan megköszönöm az addigiakat, és keresek tovább. Viszont ha azt éreztem, hogy "te csak teperj értem, hadd szórakozzak" hozzállással viszonyult hozzám, akkor hangulatomtól és szabadidômtôl függôen lehet, hogy onnantól lezdve átkerül a préda kategóriába: tehát onnantól kezdve a cél az, hogy megszerezzem (és ha nagyon bunkónak éreztem a hozzáállását, akkor meg is dugjam), és ha ez megvolt, akkor ennyi volt, lehet tovább menni értelmesebb csajok után keresgélni, hátha valamelyik társnak is alkalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!