Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti pasi,30 alatti nő? Szerintetek lehet?
Ez csak rajtatok, a hozzáállásotokon, a mentalitásotokon és az érzelmeiteken múlik. Ha szeretitek egymást és meg akarjátok próbálni együtt, akkor ne mások véleményével törődjetek, hanem egymással! Egy próbát mindneképp megérhet, ha igazán akarjátok egymást. Vagy hosszabb távon is boldogok lesztek együtt, vagy hamar adódnak problémák, és nem lesz működőképes a dolog (viszont addig is boldogok lesztek együtt). De ez elvégre minden kapcsolatban így van, egy korban egymáshoz közelebb állóknál is ugyanúgy akadhatnak komoly gondok. Szóval én azt mondom, hogy megéri megpróbálni lesz, ami lesz alapon.
2016. szept. 9. 21:43
2016. szept. 10. 04:00
Van gyereke a 40 feletti férfinak? Ha nincs akkor semmi gond. Ha van, akkor a csaj hozzáállásától függ.
42F
2016. szept. 18. 10:00
14/20 A kérdező kommentje:
Ez kizarolag 2 emberen mulik. Ha masoknak akartok megfelelni akkor tuti nem fog mukodni.Nem lehet mindenkinek megfelelni es a legjobb hogy nem is kell es sokszor csak az emberek gondoljak azt hogy masok mennyire foglalkoznak vele. Ha jol erzitek magatokat akkor mert ne
2016. szept. 18. 11:00
16/20 Vivcsoo válasza:
Nekem egyszer volt viszonyom egy 42 éves férfival, de azt hozzáfűzném, hogy kb 30nak nézett ki :) nagyon igényes,ápolt, tökéletes volt. 18 voltam :) szexeltünk 1x és ennyi, kapcsolat nem lett belőle, de én nem bántam meg, akár még működhetet is volna ;) 21/L
2016. szept. 19. 20:11
Többször volt nem csak alkalmi viszonyom 30 alatti csajjal
47ffi
2016. nov. 1. 10:46
Ismerős ennél nagyobb korkülönbséggel volt kapcsolatban már kétszer is. Működik, de súlyos kompromisszumokkal jár. Más élethelyzet, más gondolkodás, más igények.
És igen, igaza van egy másik válaszolónak, írd ki a pontos kort. Nem mindegy hogy 12 év vagy 28 év a különbség. Gondolom 20 körül lehet, az bizony már nagyon nagy kompromisszumokkal jár. Persze ha csak ideiglenes kapcsolat, akkor mindent bele, mindkettőtök sokat fog tanulni belőle, remélhetőleg hasznosat.
2016. nov. 1. 10:47
17: hasznosnak jelöltem a választ, de azért leírhatnád, hogy mégis mi volt az eredmény. Nem mindegy ugye :)
Vagy inkább részletesebben, mik voltak a tapasztalataid.
2016. nov. 1. 10:49
Lehet persze...Miért ne lehetne? De azért nem holmi 14 éves kislány,meg 65 éves pali kapcsolatára gondolok most...
2016. nov. 1. 10:52
Kapcsolódó kérdések: