Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet ismerkedni hétvégéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni hétvégéken? 16/F

Figyelt kérdés
Nem éjszakai szórakozó helyekre gondolok, mert bulikba szerintem nem olyan jó.
2010. ápr. 18. 16:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy akér hétköznap délután, amikor nincs elfoglaltság.
2010. ápr. 18. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
a buli az jó dolog.
2010. ápr. 18. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
elmész bulizni,kisfiam.
2010. ápr. 18. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Élőben, találomra (úgy értve, hogy bárhol, ahol alkalom adódik, szóba elegyedsz bárkivel, aki valami miatt érdekesnek tűnik), vagy neten, célirányosan (társkeresőn konkrétan rákeresve, hogy milyen érdeklődési körű, gondolkodásmódú, stb. emberek érdekelnek).
2010. ápr. 18. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit legyél már talpraesett...

De megmondoméneked :D:D

Ha falun laksz nem sok esélyed van, ellenben városban. Sétafikálj egy sétálóutcán, mondjuk egy haveroddal, és ha olyan stílusban kezdeményeztek stb akkor lehet valami. Vagy elmehtek egy parkba, vagy tökmind1 hova ahol vannak más fiatal, lányok.. kapish??...

Bár én a magyar vöröskereszbe léptem be ezért... és tudod mit? BEJÖTT :D:D

2010. ápr. 18. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdeményező típus, vagyis annyira nem, hogy az utcán csak oda menjek bárkihez. Bulin simán elhívok táncolni valakit, de az nem ugyanaz.
2010. ápr. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!