Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az normalis h masodik randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normalis h masodik randit iger, de az elso randi utan (tegnap) nem is ir?

Figyelt kérdés

Tegnap talalkoztunk eloszor, azt mondta h orul h szemelyesen is talalkoztunk es akkor a nyaralasom utan talalkozunk (jovoheten elutazom).

Lehet csak en parazom tul, mert nincs tul sok jo tapasztalatom, de ma nem is irt, viszont tinderrol nem torolt, de be se jelol facebookon.

2016. aug. 5. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szépen türelmesen várd ki hogy irjon, gondolom akkor ir ha visszaértél a nyaralásból és akkor kér ujabb randit. Logika szerint igy lenne.
2016. aug. 5. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
korai még aggódni:) de sose késő
2016. aug. 5. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenben rögtön a rosszat látni, talán nem akar nyomulni, vagy nem volt ideje, hogy fellépjen. Ha hetekig nem fog írni, akkor majd elkezdhetsz gondolkodni azon, hogy mást keress. A fb-ról meg csak annyit, hogy én utoljára kb. egy hónapja nem mentem fel, annyira nem érdekel az egész, mondjuk az is igaz, hogy nem mindenki olyan, mint én.
2016. aug. 5. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg az is aggaszt, h ma van a nevnapom es fel se koszontott, jo, tegnap mondta, de akkoris... :)
2016. aug. 5. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Na és ha egyszerűen csak nincs ideje, közbejött valami...?

Ma olvastam, hogy a velem szomszédos kerületben súlyos autóbaleset történt...

Ja, biztos hazudott, ha szeretnéd, hiheted ezt is, de tudod, az embereknek általában van életük...

2016. aug. 5. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Tényleg jó nagy hülye vagy.

Én az első randink után 3 napig nem kerestem a mostani barátnőmet, pedig nagyon is akartam tőle folytatást később.

26/F

2016. aug. 5. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!