Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza?
Figyelt kérdés
sziasztok már sok jótanácsot kaptam/adtam és jó kis közösség van itt szerintem...most az a kérdésem, hogy vajon miért nem írhat vissza egy lány? szóval eléggé összebarátkoztunk nemrég, és váltottunk is pár e-mailt, elég hosszú terjedelemben, tök jó dolgokról, komolyan, úgy tűnt, hogy érdeklődik. aztán egyszer csak megszakadt már vagy 5 napja. mivel szokatlan volt ennyi "kihagyás" írtam sms-t, amit megkapott(kézbesítési üzenetből tudom), de arra sem válaszolt. okot nem adtam szerintem sértődésre...szóval azóta semmi. nagyon sajnálom, mert ha még nem is voltam szerelmes,de nagyon ritka az olyan lány aki ENNYIRE nagyon közel állt hozzám szinte látatlanban hiszen nem is ismertem.köszönöm a segítséget..
2010. ápr. 17. 21:55
1/10 anonim válasza:
Ezt csak ő tudhatja. De ne gondolj rosszra szerintem. Én is csináltam olyat, hogy egyszerűen annyira lusta voltam, vagy el voltam havazva, hogy napokig/hetekig nem kerestem a barátom (haver barát), és nem azért mert bármi bajom lett volna vele, csak nem volt mit mondanom és lusta is voltam. Úgyhogy nem hiszem, hogy baj lenne.
2010. ápr. 17. 21:59
2/10 anonim válasza:
Elvitte egy ufó
3/10 anonim válasza:
Te sem lehetsz már jedi.
4/10 A kérdező kommentje:
1: remélem hogy csak ez van, de azért az sem túl jó.
2(aki egyben a harmadik is):ha nem veszed komolyan légyszi legalább legyen vicces! azt értékelem minden helyzetben...:) pacsi
2010. ápr. 17. 22:02
5/10 anonim válasza:
elvitte egy UFO.xd
2010. ápr. 17. 22:04
6/10 anonim válasza:
Egyébként arra nem is gondoltál, hogy nem ér rá? Vagy elromlott a billentyűzete, kitudja xD Telóján meg nincsen pénz. De lehet hogy megtudta, hogy meleg vagy, és lelki traumája lett tőle.
2010. ápr. 17. 22:06
7/10 anonim válasza:
szerintem vigyázz a neten való ismerkedéssel, mert itt mindenki azt mond, amit akar.
Nagyon könnyű átverni a másikat... sok a pedofil, perverz, csaló... (csak tapasztalatból beszélek)
Ilyenkor mindig eszembe jut egy ide kapcsolódó hülye vicc.
Két ötvenes kopaszodó hájas pasi chat-el egymással; az egyik egy húszéves helyes pasinak adja ki magát, a másik meg egy dögös nagymellű szőkének, aki 17 éves...
2010. ápr. 17. 22:17
8/10 anonim válasza:
Nem válaszol, mert paraszt, arra sem méltat hogy választ írjon.
2010. ápr. 17. 22:26
9/10 anonim válasza:
Én is pontosan így vagyok valakivel. A lány már 4 napja eltűnt....Nem bánthattam meg semmivel........
Csak egyet tehetünk várni kell még egy picit. Egyébként lehet, hogy csak próbára tesz, hogy keresed-e, meg ilyesmi. Tudod, a csajok már csak ilyenek :)
2010. ápr. 18. 12:42
10/10 anonim válasza:
Hát nemtudom:S,ez ismerős,nekem is ez a gond....
amugy többiek rohatt hülye választ adtak a kérdésedre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!