Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Vagy én képzelek sokat a dolgokba?

Figyelt kérdés

Először is:köszönöm,hogy el olvasod!!!!!

Van egy üzletem,amiben én dolgozom.És van egy törzsvendégem akivel nem tudok mit kezdeni.

Minden nap bejár hozzám reggeli,kávé,ebéd.egy nap többször is jön.Sokat szoktunk beszélgetni,nagyon aranyos,kedves velem.megtetszett.Napi szinten mennek a flörtök,beszologatasok és nagyon sokat beszélgetünk.sokszor elkapom,hogy néz.ha vannak nálam az elmúlt pár napban nem jön át addig míg itt vannak.és itt jön a csavar.....azt tudtam,h van párja.de az egyik kollegaja benyögte,h van gyereke is,amit azóta ő is elmondott.el szeretném engedni,de nem megy!Szerintetek miért csinálja ezt velem????mit akar,mire megy ki ez az egesz?adjatok tanácsot mihez kezdjek?el szeretnem engedni,de nem megy!azt nem mondhatom,h ne jöjjön!

2016. júl. 30. 10:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért mert egy pasi leáll veled flörtölni még nem jelenti azt h kellesz is neki. De nem csak a pasikra vonatkozik. A saját egóját is akarja növelni ilyenkor az ember. Az h te beleestél a csapdába meg komolyan vetted az...hmmm...nem is tudom.

Hány éves vagy?

2016. júl. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!