Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszokható a külső, ha a belsőleg pont ilyen srácot kerestem?
Randizunk egy sráccal. Ő 28 én 24 éves vagyok. Nagyon szimpatikus a viselkedése, olyan amiről sokszor álmodoztam az előző kapcsolatomban. De kisfiús külseje van, ami számomra zavaró. Véleményetek szerint idővel megszokható, megszerethető ez is?
Vagy jobb ha már most abbahagyom a közeledést felé?
Hogyne lenne "megszokható"! :)
Az én férjem konkrétan az ideálom ellentéte; alacsony, szöszi, kékszemű szépfiú helyett egy magas, hosszú hajú, körszakállas "vadember". x) Ha megszereted, nem fog számítani a külső, ill. a szereteted/szerelmed széppé és vonzóvá varázsolja számodra a külsejét is!
Nekem fontos a külső, hogy kívánjam a partneremet. Ha nem jön be a külseje, akkor nem fogom kívánni és nem lesz jó a szex. Ha nem jó a szex akkor nem működik a kapcsolat. Ha már most zavar valami akkor ne is menj bele kapcsolatba vele. Mellesleg miért kellene megszoknod? Keress olyat aki külsőre és belsőre is bejön. Az a férfi a barát kategória.
N.
Ha testileg is vonz akkor igen.
Amúgy párommal is ez volt a baj! Hogy nagyon kisfiús volt az arca, de a kedvemért növesztett kis szakállt és már sokkal férfiasabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!