Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MissYvonne kérdése:
8,5 az jó? És elfogultak voltak vajon?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem négy barátnőmet,hogy külsőleg hányasra pontoznának,csak hogy tisztába legyek vele,és azért kérdeztem őket,mivel fiúktól azért nem mertem volna megkérdezni,hát na :) És ebből ketten 9-et mondtak,ketten 8-at,és egyikük az utóbbi közül aránylag őszinte ilyen téren,a többiek nem tudom.Így jött ki ez a 8,5.Szóval szerintetek milyen?És mennyire bízhatok meg ilyen téren bennük,hogy nem elfogultak voltak?2013. jan. 26. 12:50
1/6 anonim válasza:
ez gyerekes,és a valódi véleményt úgyis csak idegenek tudják elfogultság nélkül megformálni erről a témáról
2/6 anonim válasza:
igen, elfogultak, de mi értelme pontozni az embereket?
3/6 anonim válasza:
ezen felül inkább fiúkat kéne kérdezned... találkoztam már olyan csajjal, hogy "a barátnőim szerint nagyon csinos vagyok", aztán közben egy viziló volt
4/6 anonim válasza:
Rakj föl képet, és itt kertelés nélkül megtudod, amit tudni akarsz.
5/6 anonim válasza:
A lányok nem tudják egymást jól értékelni (a fiúk sem).
Gondolom elfogultak, de csak egy képről tudnánk véleményt mondani! :)
6/6 anonim válasza:
Hát mivel barátnők vagytok, meg az összes lány, így szinte biztos, hogy elfogultak vagytok egymással, még ha tudat alatt, de akkor is.
Ezt csak idegen férfiak tudnák megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!