Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 8,5 az jó? És elfogultak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MissYvonne kérdése:

8,5 az jó? És elfogultak voltak vajon?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem négy barátnőmet,hogy külsőleg hányasra pontoznának,csak hogy tisztába legyek vele,és azért kérdeztem őket,mivel fiúktól azért nem mertem volna megkérdezni,hát na :) És ebből ketten 9-et mondtak,ketten 8-at,és egyikük az utóbbi közül aránylag őszinte ilyen téren,a többiek nem tudom.Így jött ki ez a 8,5.Szóval szerintetek milyen?És mennyire bízhatok meg ilyen téren bennük,hogy nem elfogultak voltak?

2013. jan. 26. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
ez gyerekes,és a valódi véleményt úgyis csak idegenek tudják elfogultság nélkül megformálni erről a témáról
2013. jan. 26. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, elfogultak, de mi értelme pontozni az embereket?
2013. jan. 26. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
ezen felül inkább fiúkat kéne kérdezned... találkoztam már olyan csajjal, hogy "a barátnőim szerint nagyon csinos vagyok", aztán közben egy viziló volt
2013. jan. 26. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rakj föl képet, és itt kertelés nélkül megtudod, amit tudni akarsz.
2013. jan. 26. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:

A lányok nem tudják egymást jól értékelni (a fiúk sem).

Gondolom elfogultak, de csak egy képről tudnánk véleményt mondani! :)

2013. jan. 26. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát mivel barátnők vagytok, meg az összes lány, így szinte biztos, hogy elfogultak vagytok egymással, még ha tudat alatt, de akkor is.

Ezt csak idegen férfiak tudnák megmondani.

2013. jan. 26. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!