Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről árulkodik a fotóm?
Nagyon nehéz mostanában párt találnom. Régebben ezzel nem volt gondom, de az utóbbi 3 évben sajnos... :( Nem tudom, de mostanában a legtöbb pasi csak kihasználna és szexre menne velem kapcsolatban, ha meglátnak. Nagy melleim vannak oké, de amúgy most arcra nem vagyok egy kifejezetten idiótának, butának és egyéjszakás lánynak tűnő valaki. Miért van az, hogy mostanában, kivétel nélkül mindenki, akivel találkozom, már első randin meg...na, holott mindenkinek szólok, hogy nem ez nem lehet pálya. Nem értem, egyszerűen, mi a hiba velem? :( 33 éves vagyok és már nagyon elszomorodtam, hogy ez van. Mit kellene magammal csinálnom, hogy egyszerűen ne ez legyen? Vagy a férfiak jószerivel ilyenek? :(
Azoknak akik a megfelelést magyarázzák itt:
Majd kisfiam ha idősebb leszel rájösz hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Sőt NEM IS KELL!
Magadnak kell hogy megfelelj, ha ez megvan akkor leszel boldog.
Párkapcsolatban pedig olyat kell keresni akinek úgy vagy jó ahogy vagy.
De ez a csaj nem boldog...(legalábbi erre lehet következtetni a kérdéséből)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!