Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről árulkodik a fotóm?
Nagyon nehéz mostanában párt találnom. Régebben ezzel nem volt gondom, de az utóbbi 3 évben sajnos... :( Nem tudom, de mostanában a legtöbb pasi csak kihasználna és szexre menne velem kapcsolatban, ha meglátnak. Nagy melleim vannak oké, de amúgy most arcra nem vagyok egy kifejezetten idiótának, butának és egyéjszakás lánynak tűnő valaki. Miért van az, hogy mostanában, kivétel nélkül mindenki, akivel találkozom, már első randin meg...na, holott mindenkinek szólok, hogy nem ez nem lehet pálya. Nem értem, egyszerűen, mi a hiba velem? :( 33 éves vagyok és már nagyon elszomorodtam, hogy ez van. Mit kellene magammal csinálnom, hogy egyszerűen ne ez legyen? Vagy a férfiak jószerivel ilyenek? :(
Nekem bejönnél ... de csak szexre. Viszont ez nem a te hibád, hiszen én csak szexre keresek partnert, többre nem :-P
Egyébként elárulom neked, hogy nekem komoly kapcsolatom szinte csak egyéjszakásból, vagy szexkapcsolatból volt. Egyszerűen egy idő után mindegyik továbblépett ebbe az irányba, attól függetlenül, hogy szexel kezdődtek. Nem is értem, hogy hogyan foghat valaki hozzá "komoly" kapcsolatot keresni: ahhoz meg kell ismerni a másikat, az pedig idő, sok idő. És egy komoly kapcsolat nem is működik jó szex nélkül, ezért abban is meg kell ismerni a másikat. Sőt azt mondom, hogy igazán csak együtt lakva lehet megismerni a partnert ... Tehát, amíg a mindennapokban, a szexben, a legintimebb helyzetekben nem ismertem mag a "párom", addig szó sincs komoly kapcsolatról. Ha mindezek megtörténtek, akkor beszélhetünk arról, hogy komolyan hogyan tervezhetjük együtt a jövőt tovább.
8 asnak csak még annyit hogy pont azok a nők tűnnek egyéjszakásra kaphatónak, akik egy kiló vakolattal az arcukon, profi fotós álltal készített képeken feszítenek, mű beállításokban (magyarán k.urvásak).
Kérdező szerintem pont jó a képed, nem kell sok smink, nem kell profibb kép, nem kell fülig érő mosoly.
Meg kell mondjam szimpatikus vagy kép alapján. (ilyet még itt gyakorin nem írtam) De ugye mint tudjuk nem minden a külső, fontos milyen a kisugárzásod, milyen a belsőd, és hogy azzal mit sugárzol kifelé a többi ember felé.
9 voltam.
Fiatalabbnak gondoltalak arc alapján.
Szerintem kimondottan vonzó nő vagy. Nekem például ellentétben egy korábbi válaszolóval a te testalkatod jön be, sőt felesleget sem látok rajtad. Abban viszont egyetértek, hogy kép alapján lehetetlen megmondani, hogy miért csak szexet akarnak tőled a férfiak.
Külsőleg nagyon szép vagy, a természetedet és a személyiségedet viszont nem ismerem, ezért 100%-os választ nem tudok adni.
De úgy látom, hogy csak a környezettel, és a fiúkkal lehet probléma, mert valószínűleg rossz helyen ismerkedsz.
A fotóid miről árulkodnak?
Kedves, helyes, barátságos, közvetlen. Ezek jöttek le. Valamint az írásképed is pozitív dolgokat sejtet rólad.
33F
Én méginkább olyan alkatú vagyok mint te és arcra most se nézek ki 20 év felettinek,mégis mindig meg volt a magam köre,mert nem görcsöltem rá és ez a kulcsszó.Nem mindenkinek tetszenek ám az olyan nők,akik fej alatt gyereklánynak (se) néznek ki.Az pozitívum,ha 33 évesen így nézel ki,legalább később is letagadhatsz a korodból.Jobb,mintha 33 évesen 43-nak néznél ki,vagy többnek.Bunkóból sajnos sok van,meg kell tanulni kiszelektálni,élőben is,neten is.Ezt sajnos nem lehet másképp elérni,csak ha találkozol ilyen emberekkel is,utána lehet csak szerencséd.
22/N
szerintem ebben a korban is lehet ilyen tulajdonságokkal párt találni ez nem a "fiatalok" kiváltsága :)
csak még nem sikerült megtalálnod, de ne add fel!
és te mit keresel a másikban? nem lehet, hogy olyan személyiség típust keresel, akik nem tudják ezt szeretni benned?
23F
és te mi alapján választottál?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!