Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről árulkodik a fotóm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről árulkodik a fotóm?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon nehéz mostanában párt találnom. Régebben ezzel nem volt gondom, de az utóbbi 3 évben sajnos... :( Nem tudom, de mostanában a legtöbb pasi csak kihasználna és szexre menne velem kapcsolatban, ha meglátnak. Nagy melleim vannak oké, de amúgy most arcra nem vagyok egy kifejezetten idiótának, butának és egyéjszakás lánynak tűnő valaki. Miért van az, hogy mostanában, kivétel nélkül mindenki, akivel találkozom, már első randin meg...na, holott mindenkinek szólok, hogy nem ez nem lehet pálya. Nem értem, egyszerűen, mi a hiba velem? :( 33 éves vagyok és már nagyon elszomorodtam, hogy ez van. Mit kellene magammal csinálnom, hogy egyszerűen ne ez legyen? Vagy a férfiak jószerivel ilyenek? :(

2016. júl. 27. 10:42
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Azért csak szexre kellesz, mert látszik rajtad, hogy komoly kapcsolatra való típus vagy. És egy komoly kapcsolathoz energia is kell...a pasik meg nem szeretnek energiát fektetni semmibe, mert a legtöbbnek a lényeg a szex. Azt pedig megkapják bárkitől, nem sok kört kell hozzá futni...és nem kell komoly kapcsolatba sem bonyolódni miatta. Sokkal kényelmesebb, egyszerűbb, lényegre törőbb és gyorsabb csak szexre megkapni egy nőt...mint egy jól működő párkapcsolatot kialakítani és fenntartani vele. Ez már manapság baromi nehéz tudományág lett a férfiak számára. Épp ezért a legtöbb beéri felszínes, futólagos ismerkedésekkel, kapcsolatokkal is...ahol a lényeg a testiségen van, nem a társuláson. Ennyire egyszerű a képlet. Van még olyan férfi, aki normális kapcsolatra vágyik, szóval ne ess kétségbe...de tény, hogy a kisugárzásod alapján nem kelted fel eléggé a figyelmüket ahhoz, hogy többet is szeressenek belőled...ne csak a pi.ád. Ez van. Én a helyeben változtatnék egy kicsit a külsőmön....és utána már én választanék pasikat, akik közül szelektálnám azokat, akik számomra megfelelőbbek lennének. :)
2016. júl. 27. 12:16
 22/57 anonim ***** válasza:

Nem találkoztál még a megfelelővel, ennyi az egész, nem kell túlkomplikálni és túlgondolni a dolgot.

Van akinek bejössz így ahogy vagy, ezt az itteni írásokból is láthatod. A többi tulajdonság is szimpatikus amiket írtál, ha személyesen ismerkednénk nekem mindenképpen pozitív lenne a mérleg. Van még jópár férfi aki így van ezzel ez biztos. Szóval ne add fel csak idő kérdése hogy mikor kopogtat az igazi.

2016. júl. 27. 12:19
 23/57 anonim ***** válasza:
37%

21-es

Nem csak arról van szó, hogy melósabb egy kapcsolatot felépíteni, hanem hogy nagyon kevés olyan lány van ma, akivel érdemes volna megpróbálni.

Tehát ha megpróbálnám, sikerülne is, akkor a nyeremény messze nem lenne olyan kielégítő.

Pl. annyira nem vagyok igényes a lány külsejére. Legyen csak helyes, nőies, de semmi extra. Viszont megkérni a kezét? Hohó, azért oda senki se képzel egy szürke egeret. Ha ránézel a kérdezőre, nem hiszem, hogy bárki is azt érezné, hogy tőle elfogadna pár kölyköt és élete végéig nézné az arcát...

Viszont dugni tényleg nem rossz. Jók a nagy mellek. Innen nézve nincs vele gond.

Ez a helyzet ma. Nagyon sok lánnyal "nincs gond", de elvenni őket... hát inkább nem.

2016. júl. 27. 12:24
 24/57 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam hogy fogyjál le, és akkor minden szuper lesz, csak annyit hogy az én ízlésemnek kisebb mellekkel és 50 kg-al felelnél meg. Le is pontozott mindenki, pedig ha csak képet lát az ember, akkor csak képekről tud véleményt mondani. Tudom, az már nem hasznos. A bújósság nem baj, olykor jól tud esni, de szerintem egyáltalán nem vonzzó. Nem bírom azokat a lányokat, akik pár nélkül nem is tudják magukat elképzelni, csak fél embernek érzik magukat. A lelkizés szótól meg kiráz a hideg. És nem azért mert nem tudnék komoly témákról beszélgetni, de nem szeretem ha felfújják az emberek a pötsömnyi problémákat, hogy miért nem dicsérem meg az új körömlakkját, miközben én meg olyan problémákkal szembesülök, amik gyakorlatilag megoldhatatlanok.
2016. júl. 27. 12:36
 25/57 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire lesz nőként pontos, amit írok, de lássuk...

1. Én is nagymellű lány vagyok, átérzem a "problémádat". Tudom, hogy milyen az, amikor egy normálisnak tűnő kivágású pólót felveszek nyáron, és már látszik a mellvájatom, és jön a sok ciciperverz meg akik elkezdik skandálni, hogy direkt tettem ki. Annyit tudnék mondani az utolsó, egész alakos képre, hogy társkeresőre ne tedd ki, mert aki nem tudja, milyen nagy mellel élni, úgyis azt hiszi, hogy hú, KITETTE, akkor biztos meg lehet fektetni. Ehhez meg sajnos hozzátevődik az is, hogy társkeresőn kinn levő képnél az ilyen tükrös-telefonos szelfik még igénytelen hatást is keltenek (az más, ha csak emiatt a kérdés miatt fotóztad magad be). Ha társkeresőre szeretnél kirakni egész alakost, kérj meg vkit, hogy fotózzon le.

2. Sok férfi sajnos olyan, hogy nekik csak dugás kell, és bepróbálkoznak mindenkinél, olyannál is, aki nem erre mutat hajlandóságot. Az is igaz sajnos, amit az egyik válaszoló írt, hogy komoly kapcsolatra a férfiak többségénél (nemcsak a "jópasiknál") rengeteg külsőre vonatkozó elvárás van... legyen tökéletes bőrű, szép szájú, szép hajú, vékony, feszes mellű, divatos, übertiptop... aki meg nem az "az meg örüljön, hogy egy éjszakára jó nekem, mert más férfi még egyéjszakást se kap". Így nagyobb eséllyel futsz bele ilyenbe. Ami még beleszámíthat a sikertelenségedbe talán az, hogyha a saját korosztályodhoz illő férfiak között keresgélsz, nekik lehet, hogy túl kislányos az arcod, és nem vesznek komolyan... ez ellen meg te magad nem tudsz semmit sem tenni. Max. kicsit több fekete festéket viszel fel a szemed köré sminkelésnél, de az sem biztos, hogy sokat segít. Meg lehet, hogy picit "felnőttesebb" ruhákat lehet többet hordanod, ha ilyen téren is van fejlődni (blúzok, ingek, kasmír jellegű pulcsik stb.) Nagy mell meg iskoláslányos arc - sok pasasnál ez már ilyen "éretlen, könnyen dugható kislány" hatást kelt.

Leginkább azt tudnám tanácsolni, hogy ne add fel.

2016. júl. 27. 13:07
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen ma már a férfiak jelentős része nem igényli annyira az intimitást. Bezzeg a korbács, rablánc az jöhet.

A puszit és a simit is valamelyik ukrán vagy orosz toppmodelltől fogadnának csak el legszívesebben. :)) Azokat is kb. 2 havonta váltogatnák, miután kiélték benne magukat.

Teljesen felesleges változtatni magadon.

2016. júl. 27. 13:10
 27/57 anonim ***** válasza:

25. vagyok

Azt hozzá akartam tenni, hogy társkeresőre mindenképp magasabban záródó felsős képet tegyél fel magadról (nem kell garbó, de pl. egy csónaknyakú felső már jobb), pont azért, mert így ki lehet szűrni azokat, akik igazolva látják azt, hogy ők jogosan akarnak tőled CSAK szexet azért, mert "hát kipakolta a melleit"...

2016. júl. 27. 13:11
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvasom végig a többiek válaszát, egyértelmű, hogy nagyon rossz minőségűek a fényképek, nagyon rossz szögből készültek a képek, előnytelenek. Ezeket a fotókat nem is lenne szabad kiraknod, mert leminősítenek, és a kereslet - kínálat szabályai alapján... szóval gondold végig.
2016. júl. 27. 13:19
 29/57 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok szürkeegér, csak a természetességet preferálom. Ennyire egyszerű. Nem akarok modern hajat, elégedett vagyok a szép hosszú hajammal és a nőies alkatom sem zavar (persze ezen tudnék még csiszolni). Szórakoztató és vidám vagyok, csak érzékeny, ennyi. Miért változzak meg mások kedvéért? Nem egy kirakatbábúval szeretnék járni, én sem vagyok kirakatbábú...csak egy férfias, de mégis jóérzésű EMBERREL, akinek öröm minden nap a szemébe nézni.
2016. júl. 27. 13:25
 30/57 anonim ***** válasza:
#29 Na, hát sok sikert, és kívánom hogy találd meg azt, akit keresel! :)
2016. júl. 27. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!