Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ti ezek után akarnátok bármit is a csajtól? 25/F
Figyelt kérdés
randiztam egy lánnyal, kedves, okos, egyetemre jár, nagyon szép, jó alakkal. Pont az ideálom külsőre és belsőre is. Viszont azt mondta, hogy szokott LSD-zni...ez nagyon meglepett és nem tudom ezek után mi legyen..2016. júl. 24. 16:06
1/6 anonim válasza:
Hát...engem eléggé zavarna és nem biztos,hogy akarnék még valamit tőle.(De ez csak egy vélemény,neked kell tudni,hogy mit is érzel iránta!És hogy hogyan viszonyulsz hozza a dologhoz...)
2/6 anonim válasza:
Minden fiatal drogozik valamit, ha mást nem ,akkor alkoholizál. Csak van amelyik hazudik :D Szóval nem kizáró ok.
3/6 anonim válasza:
Utolsó ez nem igaz :D 18 éves lány vagyok ,se cigi se drog se pia :D
5/6 anonim válasza:
Fordított esetben fiúról hallani se akarnék ilyenről. Egyébként én sem iszok és cigizek, kipróbáltam de egy kezemen meg tudom számolni. Drogot sohasem próbáltam.
Én a helyedben hagynám... egyik se tud leszokni, ezt viszont láttam a környezetemben.
6/6 anonim válasza:
Nem élek ilyen dolgokkal.
De ha mondjuk arról van szó hogy évi 2x-3x elnyom valamit az szerintem nem zavarna. Csak tudja megállni és ne ez legyen a minden hétvégés hobbija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!