Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akarnátok tudni az igazat?
Tegyük fel hogy a barátnőtökkel minden jól megy már elgondolkodtatok azon hogy a későbbiekben vele szeretnétek családot alapítani egyszóval öröm bódottá meg minden.
Ha a barátnőtök imádná veletek a szexet de sosem tudna tudna elélvezni mert azt csak egyedül tud valami miatt, de nem azért mert ti nem vagytok odaadóak és ezért végig megjátszotta magát azt szeretnétek tudni vagy fedje homály? Mit éreznétek, ha megtudnátok, szakítanátok-e vele, ha egyébként minden tökéletes lenne de ezt eddig nem merte elmondani és most egyszerre kiöntené a lelkét? Úgy éreznétek, hogy hazudott és átvert titeket vagy próbálnátok orvosolni?
Ez nagyon nehéz... és igazából szerintem az lenne a nehezebb és kockázatos, ami utána jön. vajon kibírná e, hogy nem tud kielégíteni... te meddig bírnád így utána, mert lehet benned sem lenne már ugyanaz utána, mert utána várnád, hogy valamit változtassatok, ha már ez tudott.
szerintem magadat kellene nagyon megvizsgálnod első lépésben és megértened.
Szóval idáig hazugságban tartottad? Egyből szakítanék.Mivel nincs köztünk akkora lelki kapocs,hogy őszinte legyél.
Ja és nő vagyok és amíg nem élveztem,soha sem hazudtam senkinek.
Elgondolkodhatnál egy kicsit...
Lehet,hogy megért,lehet,hogy nem.Egyik válaszoló sem ismeri a te pasidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!