Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Akarnátok tudni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akarnátok tudni az igazat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a barátnőtökkel minden jól megy már elgondolkodtatok azon hogy a későbbiekben vele szeretnétek családot alapítani egyszóval öröm bódottá meg minden.

Ha a barátnőtök imádná veletek a szexet de sosem tudna tudna elélvezni mert azt csak egyedül tud valami miatt, de nem azért mert ti nem vagytok odaadóak és ezért végig megjátszotta magát azt szeretnétek tudni vagy fedje homály? Mit éreznétek, ha megtudnátok, szakítanátok-e vele, ha egyébként minden tökéletes lenne de ezt eddig nem merte elmondani és most egyszerre kiöntené a lelkét? Úgy éreznétek, hogy hazudott és átvert titeket vagy próbálnátok orvosolni?

2016. jún. 11. 15:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem gondolom magamat senkinek,de nem épp etikus,amit művelsz.Az nem zavar,ha csalódást okozol vele a párodnak?
2016. jún. 11. 16:46
 22/33 A kérdező kommentje:
21.: ha nem gondolod magadat senkinek, miért saját magadról írsz?
2016. jún. 11. 16:48
 23/33 anonim válasza:
Akarnám tudni,és mocskosul ki lennék akadva amikor megtudnam, hogy megjetszottad magad. Bár oda nagyon jó színésznek is kellene lenni, hogy ezt bevegyem, mert azért vannak előjelei annak mikor elelvez egy nő. Sokat számítana az is, hogy mással eltudtal e élvezni vagy mással sem. Bár ezek után ugye nehéz lenne őszintén hinni az esetleges jó válaszban (hogy mással se ment). De igen úgy érezném, hogy hazudtal és átvértel, és a minima lenne, hogy a tekintetedrol a megbanas minden fokát le tudjam olvasni. F/27
2016. jún. 11. 16:52
 24/33 anonim ***** válasza:
Most az miért volt baj,hogy leírtam,hogy sosem hazudtam ilyenben? Tényleg nem.Ettől megértem azt,aki megteszi,de szerintem nincs közöttük őszinte kapcsolat a nő részéről.Még mindig ennyi a véleményem,felesleges vitatkozni.Vagy elmondod,vagy nem,de minél később mondod,annál rosszabb.A te lelkednek sem jó hazugságban élni és mindig megjátszani valamit.Ha elmondanád,akkor megoldást is könnyebben találnátok rá.
2016. jún. 11. 16:53
 25/33 anonim ***** válasza:
A Jó Isten áldjon már meg okoskodó nő válaszoló,ha nem rád kiváncsi a kérdező,é ezt többször tudtodravis adta,minek Írod már a tizedik hozzászólást? Szétbarmoltad a kérdést,holott engem is érintett volna.
2016. jún. 11. 17:28
 26/33 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak hasonló gondjaim így természetesen megérteném. Egyébként lehet, hogy miután elmondtad, megkönnyebbülnél és egy kis idő után talán majd mégis működne a dolog. Esetleg javasolnám hogy együtt keressünk egy szexuálpszichológust ha te is szeretnéd. Ha nem, akkor sem lenne semmi gond mindenben segítenélek úgy mint eddig :)
2016. jún. 11. 17:43
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit vitatkozik ez a nő ennyit. :D Engem nem érintene rosszul, hogy titkoltad és kifejezetten örülnék, hogy eljutott odáig a kapcsolat, hogy ilyenről őszintén tudsz beszélni. Mindenképp megpróbálnám orvosolni a dolgot addig is lenne arany középút! De ez én vagyok nem tudom mások hogy látják szakítani biztos nem szakítanék!
2016. jún. 11. 19:55
 28/33 anonim ***** válasza:

#17 mit nem tudsz te azon megérteni, hogy ide az ír, aki akar??

A barátnőm azt mondja, hogy előző kapcsolatában ő is megjátszotta, én meg rögtön éreztem, hogy nem egészen jó ez.... de már alakul.

A hazugság nem jó, semmiben, ebben meg főleg nem.

De azt hiszem ez a megbocsátható kivétel.

2016. jún. 11. 20:08
 29/33 anonim ***** válasza:
Azért csak megvédem magam,ha nem olvastátok volna,engem is érintett.
2016. jún. 11. 20:53
 30/33 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Arra értem, hogy vizsgáld magad, hogy mi az ami egyedül működik és vele nem. Ez egy elég bonyolult kérdés.
2016. jún. 11. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!