Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elöször találkoztok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elöször találkoztok a lányal akkor medig lehet elmeni? Puszival indicsak vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Arcra puszi szerintem aktuális.
2010. ápr. 16. 21:32
 2/10 A kérdező kommentje:
megfogjam a kezét vagy még ne?
2010. ápr. 16. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

a puszi az alap először nálam csók az sztem tulzás igy elsőnek de ha beszélgetek sétáltok vagy filmet néztek vagy akármi ott nincs határ :D

majd adja magát a dolog ugyis érzed hogy hogyan viszonyul a csaj hogy félénkebb típus akk ne mász rá semiképp elsőnek mer még megijed:D

2010. ápr. 16. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
indicsál nyelvtanórával
2010. ápr. 16. 21:36
 5/10 anonim válasza:
Azt mondják, hogy első randin nincs csók .............de én mondjuk ha egy olyan fiú aki nekem nagyon bejön akkor alig várom, hogy lépjen :)
2010. ápr. 16. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
miért fognád meg a kezét addig amíg semmi nem volt köztetek?
2010. ápr. 16. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Első alkalom, csak puszi. Ne mutass meg mindent magadból.

Lényeg, hogy azt lássa, hogy egy magabiztos határozott ember vagy, vidám és kiegyensúlyozott. Ne lássa azt hogy kezdő vagy és félsz meg ilyenek. Ne legyél búskomor, légy vidám. Tegyél úgy mint aki nem fog abba beleszakadni ha ő nem jön be neked. Ne mesélj el mindent magadrol légy kicsit titokzatos, hogy kíváncsi maradjon a lány. Hogy továbbra is érdekeld őt. Ne beszélj a volt kapcsolataidrol. És pláne NE kérdezd meg a lánynak sem a volt kapcsolatait. Háát ennyi kb. 26/f

2010. ápr. 16. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csak egy kérdést szeretnék feltenni:

Mit jelent az a szó, hogy INDICSAK?

Tényleg, szép szó, de értelme bizony nincs.

2010. ápr. 16. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Most már van ilyen szó, hogy Indicsak!
2010. ápr. 16. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
DICSAK BUKSI!
2010. ápr. 19. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!