Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! NEktek mi tetszik jobban egy lányban, ha "fiús" szavakkal is beszél, vagy inkább inteligensen olyanok nélkül hogy kajak, megmeg stb. több smot így hirtelen nem jut az eszembe? -_-"
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:37
31/35 anonim válasza:
Ne játsza már a nagymenőt,elvégre is nőből van vagy mi.Én se szoktam lányok társaságában ilyeneket hogy anyád meg kajakra,meg tök zsír,csak a haverok előtt.Ezt hívják intelligenciának.Ezt is élete végéig tanulja az ember.
32/35 anonim válasza:
egy lány legyen lány...
és ne beszéljen fiusan -.-
szokj le róla minél hamarabb sztm)
ck jotanács;)
33/35 A kérdező kommentje:
megpróbálok :D
2010. ápr. 28. 16:34
34/35 A kérdező kommentje:
am kort és nemet is irtok? thx
2010. ápr. 28. 16:34
35/35 anonim válasza:
Engem kifejezzetten zavar ha valaki töltelékszavkt használ(öööúúúú izé stb)inkbb az inteligens!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!