Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! NEktek mi tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! NEktek mi tetszik jobban egy lányban, ha "fiús" szavakkal is beszél, vagy inkább inteligensen olyanok nélkül hogy kajak, megmeg stb. több smot így hirtelen nem jut az eszembe? -_-"

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 19:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Szerintem egy lány azért lány, hogy ne beszéljen így, inkább beszéljen szépen, ha lehet :)
2010. ápr. 27. 18:42
 22/35 anonim ***** válasza:
a szleng és a magyar nyelv átalakítása 2 külön dolog... szercsi, láwcsi, ez mind csicska fsszopó bzis duma.
2010. ápr. 27. 18:47
 23/35 anonim ***** válasza:
19:42: tudtam, hogy meglesz a gyümölcse annak ha perfektül megtanulok na'viul. tudtam !!!
2010. ápr. 27. 18:51
 24/35 A kérdező kommentje:
aiket írtatok ez a plázicica meg a lávcsi .... ezt mindet é is rühellem. én igen, inkább erről a hiphop stilusról beszéle. csipázom a búrád, kajakra meg ezek a szleng meg ez az öltözködésre gondolok h olyan 'fiús' gatyák amik addig leérnek.
2010. ápr. 27. 18:52
 25/35 A kérdező kommentje:
ti melyiket szeretitek jobban egy lányba ha ő maga vices jó poénok tud mondani, vagy inkább csak nevet a vicceiden, mert a téll viceseket mondó lány az inkáb csak havernak jó?
2010. ápr. 27. 18:53
 26/35 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretem a nyitott és beszédesebb típúsú lányokat. Vevőbb a viccekre és jobbakat is lehet vele röhögcsélni, beszélgetni.

Az öltözködésről konkrétan nem mindegyik "hip-hopos farmer" áll jól. A csajnak ne legyen a combjánál a nadrág mint nekem szokott lenni és inkább legyen feszülősebb, az jobban áll :)

2010. ápr. 27. 18:56
 27/35 anonim ***** válasza:
egy nő ne legyen már alpári!ez alap elvárás!
2010. ápr. 27. 19:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Előző kommentelőnek a szövegértése is 0-ás. Sok gyökér nem tud értelmezni egy krva kérdést :D A szleng, a városi parasztos/tájszólásos beszéd
2010. ápr. 27. 19:06
 29/35 anonim ***** válasza:
mind más... (hopp lemaradt)
2010. ápr. 27. 19:07
 30/35 anonim ***** válasza:

18:11 "ostobenkó buta kur.va plázacsaj." :)) South Park???

Jó, mi? :)

2010. ápr. 27. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!