Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik típust választanátok?
Van két nő. Mindkettő kedves, aranyos, és hűséges.
1. Se nem szép, se nem túl okos, viszont nincsenek komoly elvárásai és istenként néz fel rátok és életetek végéig kiszolgál.
2. Gyönyörű, okos, tehetséges, sikeres, viszont "out of your league", ahogy az angol mondja.
Nincs átmenet a kettő között.
Én egyik se vagyok.
Csak néztem az Így jártam anyátokkalt, oké, tudom, hogy hülyeség, de ott volt egy rész, ahol azt mondták, hogy egy ideális kapcsolatban van egy vágyakozó és egy elfogadó. A vágyakozó az, akiről nem értik, mit keres az elfogadó mellett, hiszen az elfogadó sokkal jobbat is kaphatna. (Lehet szó szépségről, észről, karrierről, sikerről...) Az elfogadó nem feltétlenül bánik rosszul a vágyakozóval, de mindig nyeregben érzi magát, mert tudja, hogy a vágyakozó nála jobbat sosem fog találni - még ha be se vallja magának.
A vágyakozó, mivel tudja hogy a párja sokkal jobbat is kaphatna, igyekszik mindig teperni és bizonyítani, hogy igenis méltó a párja szeretetére, és még ha a párja nem is ad okot rá, gyakran féltékenykedik.
Szóval, inkább lennétek vágyakozók egy okos és szép nő mellett vagy elfogadók egy átlagos nő mellett?
Őszinte válaszokat várok, mindenkit felpontozok, amennyiben nem ilyesmi választ ad: "Keress egy hobbit", "Legyen életed", és "A sorozat nem a valóság"
"Az életben van olyan, hogy valaki kívülállónak szinte mindenben átlagos, de az átlagosnak pont olyan metszete, ami nekem bejön. Olyan arca van, ami nem sokkal szebb az átlagnál, de engem pont megfognak a vonalai. Nem a kiemelkedően tehetséges, de egyforma a humorunk. A legtöbb ember így talál párt. A két véglet közül a 2.-at választanám."
Ezzel pontosan így vagyok én is. Külső alapján átlagosnak tartott lányokat is tudok gyönyörűnek tartani, főleg ha tudom, hogy jó belső van a külső mögött. Belső tulajdonságok alapján pedig ami nekem tökéletes az másnak furcsa. :)
Ez egy örök dilemma.Kéne a jobb, de örök félelemben és bizonyítási kényszerben kell élni.
Aki elég magabiztos és sikeres, az választhatja a másodikat, a többieknek talán bölcsebb választás az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!