Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/nők, lányok/fiúk? Melyiket választanátok párkapcsolatba?
Kétféle típus:
1. A gyönyörű nő/jóképű férfi, vicces, határozott, bulizós, okos, bár kicsit nagyképű, és néha felelőtlen (nem igazán komoly dolgokban)
2. Nálatok pár évvel idősebb, külsőre nem annyira vonzó, mint az első, de a korához képest nagyon jól néz ki. Ő már megfontoltolabb, komolyabb, szinte mindig jó tanácsokat ad. Hosszútávon vele jobb egy kapcsolat, de a korkülönbség miatt kicsit feszélyezve érzi magát, mert mindig attól tart, hogy elhagyod egy fiatalabbért/az elsőért.
Egyértelműen a 2., mert nem szeretem a nagyképű embereket, még ha kicsit is az csak. 1-2 év ide vagy oda nem igazán számít, nem azon múlik a boldogság. Amúgy is a bulizós korszakomból már kinőttem, és mindig hosszútávra tervezek, szóval az 1. kizárva.
30F
Nem 1-2 évről van szó. meleg pasinál/nőnél a férfi 15-20 évvel idősebb, leszbikusnál/heteró pasinál a nő 5-10 évvel öregebb.
Akkor rosszul írtam. Jó pár évvel idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!