Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? L/22
Figyelt kérdés
2 hónapja találkozgatok egy 30 éves férfival, aki már komoly kapcsolatot szeretne, mint én. Van autója, saját háza és nagyon rendes is, viszont mindenki mondja, hogy hozzám sokkal szebb ember lenne való. 2 hete megismertem egy velem egyidős fiút aki nagyon jól néz ki, de ő még elég komolytalan, és annyira oda van a fociért, hogy folyton focizik vagy róla beszél. Én már az igazit keresem, és olyan gáz, hogy egyszerre kettővel is randizok, de nem tudok választani. Az idősebbet már kezdem megszeretni, de annyira rossz, hogy mindenki leakar róla beszélni, csak mert nem helyes meg idősebb.
A másodikat semmiképp, nem értem, ő hogy jöhet szóba. Az elsőnél meg azt tűnt fel, hogy előbb írod az egzisztenciáját, mint a jellemét. Azt meg pont tojd le, ha másoknak nem tetszik, mert nem nekik kell, hogy tetszen, hanem neked.
Mindent összegezve a jó válasz az "egyiket sem", keress valakit, akibe bele tudnál szeretni.
2016. febr. 13. 15:00
2/14 anonim válasza:
szebb ember? mi az, hogy szebb? én fiú vagyok, és szerintem ez szép.
azt az embert választanám, aki mellett nincs hiányérzetem, és nem akarok mással foglalkozni.
ez a van autója meg van háza téma egyáltalán nem az én műfajom, gratulálok, hogy a szempontjaid közé vetted.
a jól kinézés önmagában szintén nem fog boldoggá tenni.
2016. febr. 13. 15:24
4/14 anonim válasza:
Autója meg háza elég sokmindenkinek van,ez már elég lenne egy kapcsolathoz?
Azt válaszd,amelyikkel jobban érzed magad.Ennyi.
19L
2016. febr. 13. 15:28
5/14 anonim válasza:
En az elsot valasztanam 22/l
2016. febr. 13. 15:43
6/14 A kérdező kommentje:
Nem azért kéne, mert saját háza meg kocsija van. De jó, hogy van neki, mert ettől komolyabb is a kapcsolat, mert elmegyünk néha nagyobb városba vacsorázni vagy hasonlók. Nem pedig a parkban ülünk vagy csak egymásnál vagyunk, mint az előző barátommal is.
2016. febr. 13. 15:46
7/14 anonim válasza:
ezek szerint egyik sem az igazi,csak hogy legyen valakid azért variálsz? 22 évesen még keresgélhetsz,nem vagy lekésve semmiről,és idővel lehet okosabb is leszel.
2016. febr. 13. 15:50
8/14 anonim válasza:
A focista gyerek hamar túllépne rajtad ha szétmennétek,de az idősebb pasi talán belerokkan ha eldobod majd egy idő után,szóval őt csak akkor válaszd ha komolyan is gondolod vele.
2016. febr. 13. 16:06
9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Honnan tudod, hogy az idősebb belerokkanna? És tényleg igazad van, mert mikor felhoztam neki, hogy lehet nem kéne együtt lennünk akkor teljesen kiakadt, sírt is és olyanokat mondott, hogy azt hitte én leszek a felesége stb. Nekem ez annyira furcsa volt, szinte megijedtem, mert még ilyen nem volt mással. Akkor minden idősebb pasi ilyen vagy te ezt honnan tudod?
2016. febr. 13. 16:18
10/14 anonim válasza:
Attól függ, mi a fontosabb neked, a kinézet vagy az anyagiak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!