Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? L/22
Figyelt kérdés
2 hónapja találkozgatok egy 30 éves férfival, aki már komoly kapcsolatot szeretne, mint én. Van autója, saját háza és nagyon rendes is, viszont mindenki mondja, hogy hozzám sokkal szebb ember lenne való. 2 hete megismertem egy velem egyidős fiút aki nagyon jól néz ki, de ő még elég komolytalan, és annyira oda van a fociért, hogy folyton focizik vagy róla beszél. Én már az igazit keresem, és olyan gáz, hogy egyszerre kettővel is randizok, de nem tudok választani. Az idősebbet már kezdem megszeretni, de annyira rossz, hogy mindenki leakar róla beszélni, csak mert nem helyes meg idősebb.
húha, a kocsikázásól aztán komoly lesz a kapcsolat.
inkább válassz egy 15 évest, az a neked való
2016. febr. 13. 16:53
12/14 anonim válasza:
Egyiket sem választanám.22 évesen hülye lennék magamraeröltetni bárkit is.Mondjuk én sosem voltam kapcsolatfüggö ,volt hogy évekig nem volt senkim egészen jó nö létemre.
2016. febr. 13. 17:37
13/14 anonim válasza:
Nem nagy szám egyikőjük sem. Az idősebb hiába komolyabb, és már tudna egyfajta biztonságot nyújtani (vagy nem tudom hogyan értetted a ház dolgot), ha egyszerűen lelkileg zsarol. Mert ez az önsajnáltatás, sírás-rívás zsarolásnak minősül. Remélem tisztában vagy vele.
A focisták pedig nem a hűség mintapéldányai általában, de ha akad is egy kivétel, akkor is biztos jó dolog az, ha állandóan csak magával és a saját hobbijával foglalkozik?
Szerintem randizz egy harmadikkal. Valami átlagos, normális, lelkileg stabil emberrel. Aztán ha normális, és menne nektek a dolog is, akkor ráértek közösen építeni a jövőt, meg házzal, autóval meg stb...ilyenekkel foglalkozni.
Szerintem.
2016. febr. 13. 18:52
14/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de a világ leghülyébb kérdését tetted fel. Mit érdekel téged, hogy mi itt a képernyő előtt kit választanánk? Döntened úgyis neked kell, hogy kivel érzed jól magad, stb. Amiket itt leírtál azok nüanszok a férfiak személyiségéből, és pl szerintem egyik sem túl szimpatikus. A fiatal srác vélhetően baromi önző, az idősebb meg túlságosan is elkeseredett. De ez sem biztos. Ha előbbinél az önzőséget tudja kompenzálni a helyes pofi, akkor válaszd őt. Ha utóbbinál meg elfogadod a picsogást cserébe, hogy van kocsi-lakás, amibe be tudod tenni a popódat, akkor válaszd őt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!