Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Melyik típust választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik típust választanátok?

Figyelt kérdés

Van két nő. Mindkettő kedves, aranyos, és hűséges.

1. Se nem szép, se nem túl okos, viszont nincsenek komoly elvárásai és istenként néz fel rátok és életetek végéig kiszolgál.

2. Gyönyörű, okos, tehetséges, sikeres, viszont "out of your league", ahogy az angol mondja.

Nincs átmenet a kettő között.

Én egyik se vagyok.

Csak néztem az Így jártam anyátokkalt, oké, tudom, hogy hülyeség, de ott volt egy rész, ahol azt mondták, hogy egy ideális kapcsolatban van egy vágyakozó és egy elfogadó. A vágyakozó az, akiről nem értik, mit keres az elfogadó mellett, hiszen az elfogadó sokkal jobbat is kaphatna. (Lehet szó szépségről, észről, karrierről, sikerről...) Az elfogadó nem feltétlenül bánik rosszul a vágyakozóval, de mindig nyeregben érzi magát, mert tudja, hogy a vágyakozó nála jobbat sosem fog találni - még ha be se vallja magának.

A vágyakozó, mivel tudja hogy a párja sokkal jobbat is kaphatna, igyekszik mindig teperni és bizonyítani, hogy igenis méltó a párja szeretetére, és még ha a párja nem is ad okot rá, gyakran féltékenykedik.

Szóval, inkább lennétek vágyakozók egy okos és szép nő mellett vagy elfogadók egy átlagos nő mellett?

Őszinte válaszokat várok, mindenkit felpontozok, amennyiben nem ilyesmi választ ad: "Keress egy hobbit", "Legyen életed", és "A sorozat nem a valóság"

2016. júl. 21. 15:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem a te súlycsoportod (mert jobb nálad, és jobbat is kaphatna nálad) pl: nőben szép, okos, jól keres és/vagy szakmájában elismert.
2016. júl. 21. 16:08
 12/22 anonim ***** válasza:

Kicsit amúgy Hetedik pecsét-jellegű a kérdés.

Ott is vallom, hogy inkább lennék Tomóceusz és itt is inkább az egyes lánnyal lennék boldog.

2016. júl. 21. 16:15
 13/22 Titusztitusz ***** válasza:
Ez esetben valszeg egyiket sem választanám...Mert az pl.imponáló dolog lenne mondjuk,ha az adott hölgy "szép,okos,sikeres",de ha NEKEM kéne a "vágyakozó" a "másodrendü félnek" lennem egy kapcsolatban,az nekem sohasem volna kedvemre való dolog...Az első variáció meg ott bukna el,hogy "nem szép" nővel én ugyan nem élnék együtt egy percet sem...Akármilyen egyébb jó tulajdonságai is lennének...
2016. júl. 21. 16:24
 14/22 A kérdező kommentje:

A vágyakozó nem feltétlenül azt jelenti, hogy pincsikutya papucs lennél a másik mellett.

Az elfogadó sem azt jelenti, hogy "az asszonynak hallgass a neve"

2016. júl. 21. 16:30
 15/22 anonim ***** válasza:
A másodikat.
2016. júl. 21. 16:36
 16/22 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Amennyiben nem kéne "pincsikutyának" lennem egy "szép és okos,gazdag és sikeres" nő mellett,akkor természetesen a második variáció mellett kötelezném el magamat...
2016. júl. 21. 16:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Amúgy attól még, hogy valaki gyönyörű és okos, nem biztos, hogy ledominál, főleg ha ezen tulajdonságok mellett emberileg is rendben van.
2016. júl. 21. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Az Így jártam anyátokkal sorozatban annyi párkapcsolati helyzetet vázoltak már fel és annyi ütötte egymást... De jó sorozat, néha vannak benne érdekességek. :)

Igazából az a helyzet, hogy ez személyiségfüggő és kicsit irreális. Ha valaki nem tud vágyakozó lenni, hiába lesz olyan párja, mert nem fog működni a dolog.

Akivel összejövök, az iránt nem fogok úgy tekinteni, hogy folyamatosan bizonyítanom kelljen, mert nem érhetem el. Elvégre összejöttem vele. (Egyszer volt is egy ilyen lány. 4 évvel volt idősebb, nagyon okos volt, minden passzolt. Nem értettem, hogy mit szeret bennem, meg hogy jött össze, de nem volt bennem az, hogy elérhetetlen lenne.)

Szóval igazából bármelyikkel járnék, ha összepasszolunk egyéb tulajdonságok szerint.

(Mondjuk nálam a kettő együtt egy normális és komolyan vehető nő kapcsolat tekintetében. Nem kell istenként felnézni rám, de komoly elvárásai se legyenek. Ne akarja, hogy ilyen kocsim legyen, olyan izmom. Ha pl. lebetegszek és lemegy az izmom, ne hagyjon el az elvárásai miatt. Annak meg külön örülök, ha a barátnőm sikeres, nem fásult és vannak céljai.)

Attól pedig nem lesz valaki komplexusos, hogy szereti, ha a párja istenként tekint rá. Van, akinek ez jön be. Rengeteg kapcsolatban úgyis ez van még a rózsaszín ködben.

2016. júl. 21. 17:54
 19/22 anonim ***** válasza:
A második egyértelműen. Az erős nőket kedvelem inkább.
2016. júl. 21. 18:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha tényleg "out of my league", akkor nem tudok vele összejönni, ez a lényeg! A próbálkozás is izgalmas, és egyszer akár összejöhet egy minden területen annyira tökéletes nő, amilyet leírtál de ez nem jellemző.

Ha sikerülne, inkább kiélvezném amíg tart. Nem tartom jó ötletnek megpróbálni "lealacsonyítani" meg bekorlátozni a másik felet, inkább fel kell érni hozzá. Ha már együtt vagyunk, az azt jelenti, hogy ő bizalmat szavazott nekem, így nekem is minden okom meglehet a magabiztosságra. Féltékenységet leküzdeni lehet nehéz inkább.

Az életben van olyan, hogy valaki kívülállónak szinte mindenben átlagos, de az átlagosnak pont olyan metszete, ami nekem bejön. Olyan arca van, ami nem sokkal szebb az átlagnál, de engem pont megfognak a vonalai. Nem a kiemelkedően tehetséges, de egyforma a humorunk. A legtöbb ember így talál párt. A két véglet közül a 2.-at választanám.

2016. júl. 21. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!