Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak leírnátok egy lány/nő "ideált"?
*0-24
**szőrtelen
Legyen feszes, gyönyörű arcú
Az én női ideálom szőke hosszú vállig vagy mellig érő hajú, kék szemű, esetleg szemüveg, vagy fogszabályzó az is szexi ha netán van (a kettő együtt annyira viszont nem), helyes aranyos mosolygós arcú, és nincs agyonsminkelve. Magassága olyan 165-170 cm közötti. Fehér bőrű (tehát nem iylen szolis), B kosaras, kissé hegyesebb formájú mellek, alkatra vékony (azért nem anorexiás) vagy átlagos testalkatú, feneke és combjai formásak és puhák. A nemi szerve baba, és előny ha megvan hagyva a szőrzet.
Belsőleg csendes, könnyen zavarba jön, szégyenlősködik, inkább introvertáltabb személyiség. Könnyen fel lehet izgatni, szereti ha kényeztetik.
Nekem ez lenne a női ideálom, de persze ez csak egy elképzelt ideál, nyilván nem ez a mérce :D Vagy nekem a lányok 25-33%-a bejön egyébként.
20/F
170 alatt, max 55 kilo, arcra fiatalos
Belso tulajdonsagok: kedves, aranyos, vidam, megbizhato
Szép bőr, szép, hangsúlyos szemek, vastag alsó ajkak és szép fogak.
Igazából ennyi.
Hogy belsőre mi a rossz tulajdonság egy lányban?
Ha humortalan, ha buta, ha sekélyes, ha nem akar csinos és nőies lenni, ha féltékeny, ha hisztis és ha nem szeret szexelni.
Így belegondolva sokkal könnyebb nekem külsőleg megfelelni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!