Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak leírnátok egy lány/nő "ideált"?
Nincs ideálom, de azért összeszedem a fontosabb tulajdonságokat:
Normál vagy vékony alkatú, korrekt, céltudatos, őszinte srác legyen.
Haj, szemszín, magasság(!) mindegy. /Igen, jól olvastátok!/
Érdekelje a tudomány, legyen véleménye és fogalma mi történik körülötte.
Lényegében ennyi. 24L
Nincs ideálom... Szerintem csak ne legyen vele sok baj, a többi nem számít. A kis hibákat el lehet(és kell) fogadni.
Ha nem gátlásos, nem ribizli, nem buta teljesen, ízlésesen öltözködik és viselkedik, kb ennyi.
A külsőben max annyi, hogy a szélsőségesen kövér, olyan 50 kiló plusszal, de nem is betegesen vékony, akinek a combcsontja is kilátszik.
Átlagos is teljesen jó.
13. vagyok megint.
Azt még mellé tenném, hogy a visszafogott vagy hangosabb dolog nem sokat számít. Inkább csak az, hogy ne nagyon gondolja azt, hogy ő csúnya/nem jó valamiben. jó ha tisztában van önmagával.
27-f
13. vagyok ismét.
Úgy , hogy csúnyának érzi magát a lány. A nem előnyös tulajdonságait felnagyítja, a szép részeit figyelmen kívül hagyja.
Ideális nő: barna hajú, nőies, finom bőre van, és természetes. Megáll a saját lábán, céltudatos es tettrekész. A legfontosabb, hogy tudja/merje kimutatni az érzéseit, és független legyen a mai divatos "pasi"-előítéletektől. Nem csak tabumentes szerető, hanem barátom is, akit tisztelek, és akire minden esetben számíthatok. Akivel izgalmas életet lehet élni, aki a Világom közepe.
Az, hogy kicsi, nagy, széles, vagy keskeny... másodlagos.
35
legyen nyitott. ne sablonokban gondolkozzon, hanem a pillanatnak adottan. ne legyen előitéletes, ne mondja meg mit gondolok, vagy mit akarok. ne mondja meg mit csináljak, legyen elfogadó, és inkább megismerni akarjon, mintse az ideálképét belém látni aztán csalódni.
lássam a szemében a tüzet, hogy van miért élnie.
keresse a határait, akarja megismerni önmagát, és engem is, meg mindent. Legyen szabad, ne legyen hitele, ne legyen egy robotoló munkagép, az jó ha szeret alkotni, kreativ. szeresse a természetet.
külsőben csak annyi hogy passzoljunk nagyjából... 175cm alatt, 70 kilo alatt..... ideális kb 155-160cm 50-60kg meg persze nézzen úgy hogy elolvadjak....
27 F
13. vagyok újfent.
Ha nincs önbizalma, fejlessze...
De ha nem megy, legalább ne lökje a világra. Vagyis ha te vagy mondjuk a lány, én meg a pasi.
Akkor amikor megdicsérlek, hogy milyen szép vagy, mennyire tetszel, örülj neki, és ne mondd, vagy gondold, hogy hazudok.
Főleg ne mondd, hogy jaj nem is.
Egyébként tévedsz, ismerek több olyan csajt is, aki nagyon nincs magával kibékülve, mégis évek óta pasija van. Az egyiknek férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!