Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért várjátok el, hogy online az ber valami frappánsat írjon, ha csak a csücsörítós képeket rakjátok fel, meg átlagos képeket? Az adatlapok pesze nincsenek kitöltve normálisan.
Figyelt kérdés
Kor, lakhely, magaság, stb de itt kifújt. Akkor egy vad idegennek mi frappánsat írjon az ember? De most őszintén.#hdjehen
2016. júl. 15. 14:15
11/15 A kérdező kommentje:
Na akkor elmondom a véleményem. Szerintem a mi oldalunkról az a helyzet, hogy a fiúk úgye sok lányra ráírnak( én spec nem mert nem sok értelmét látom,ha valaki szimpatikus kép alapján csak arra,"megfog a képében valami"). Na de ha mindenkinél ott tötymörög levelen kén 20 percat, akkor ott ülhet reggeltől estig. Aminek sztem sokak szerint nincs értelme, mert hiába vagy frappán az még lehet, hogy az adott leányzóbak nem bejövős. Ezért sokan nem is törik magukat...
2016. júl. 15. 14:45
12/15 anonim válasza:
Tudod, én mit tapasztalok másik oldalon? Aki csak sablonnal kezd, azok rendre elmaradnak, nem lehet velük beszélgetni, vagy ajtóstól rontanak a házba, vagy teljesen kukák, vagy egyáltalán nem is figyelnek a beszélgetőpartnerükre.
13/15 A kérdező kommentje:
ma 14:43
Az agyiszinted meg van. Aberrált marha....
2016. júl. 15. 14:48
14/15 A kérdező kommentje:
ma 14:47
Én se írok litániát, de a 2 sorba nem fogom leírni, hogy mi a foglalkozásom, meg a hobbym,milyen a jellemem(azt úgyis kiismerik a szövegkörnyezetből), mikor akarok gyereket, stb. Kell egy bevezető ehhez...
2016. júl. 15. 14:51
15/15 Bakk László válasza:
Nőkre ráírni pedig muszáj, mert rohadtul nem kezdenek el maguktól nézelődni a társkereső oldalakon, csak a beérkező üzenetek alapján kattintanak. Nem egy, nem kettő, mind. Ha nem írok senkire, akkor senki nem nézi az adatlapomat, ez tény. Ha ráírok, akkor kialakulhat némi párbeszéd, akár személyes találkozó is.
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!