Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire természetes következmény, hogy akinek nem volt sikere a nőknél, az egy idő után megutálta őket?
Azt vettem észre, hogy nagyon bunkó, lekezelő lettem velük teljesen önkéntelenül. Már nem érdekelnek ők, úgy beletörődtem hogy nekem ez jutott, viszont a nők iránti kíváncsiság, rajongás átalakult utálattá, megvetésé.
Van még olyan megkeseredett elvtárs aki így járt? Tudom, hogy nem szép érzés ez, de hogyan viszonyulhatnék másként?
20
De miért is hibáztatod magad? Azért mert nekik inkább úgy volt kedvük, hogy lelépnek a helyes ám felszínes pasikkal míg te mehettél a levesbe mert esetleg kicsit igényesebb volt a lelkivilágod?
"Azért mert nekik inkább úgy volt kedvük, hogy lelépnek a helyes ám felszínes pasikkal míg te mehettél a levesbe mert esetleg kicsit igényesebb volt a lelkivilágod?"
Ha bárki ezzel merné magyarázni, hogy én elutasítottam, szerintem félholtra röhögném magam. Pont, hogy a barátom kevésbé felszínes (konkrétan semennyire) és sokkal igényesebb lelkivilágú, mint előtte a sok frusztrált, kis mérges, nőket burkoltan lenéző, gyűlölő alak, akiket visszautasítottam (nagy részük sajnos ilyen volt).
Kérdező, ne legyél te is ilyen, mert bármikor megeshet, hogy találkozol egy rendes, normális csajjal, és ő pont emiatt a hozzáállásod miatt szelektál ki rögtön! :S
Én komolyan nem tudom, hogy ez hogyan van...
Nekem soha nem tetszettek ezek a kigyúrt bájgúnárok. Nem azért mert ez annyira mainstream, hanem tényleg rájuk nézek és semmi, de semmi nem indul meg bennem. Erről már tényleg nem tehetek. Nekem a szolidabb, átlagos testalkatú, visszahúzódobb férfiak jönnek be. Igazából a tipikus kockákra bukom. Egyébként mindenki szép nőnek tart de nekem nem tetszenek ezek az egoista majmok.
Szóval...busted
Figyelj! Ha valaki elhagy egy másikért, azzal nem is volt érdemes együtt lennem, mivel nem szeretett. Miért akarnál olyannal együtt lenni, aki nem szeret? Ha pedig megcsal, az nem az én szégyenem, hanem az övé. Nem gyűlöletet éreznék iránta, hanem alázatosan hálás lennék neki az élményekért és tapasztalásokért, amiket a párkapcsolatból merítettem. Ennyire egyszerű.
27
Köszönöm a válaszodat! És hogyan valósulhat meg a pszichoanalízis? Ki által?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!