Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire természetes következmény, hogy akinek nem
volt sikere a nőknél, az egy idő után megutálta őket?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagyon bunkó, lekezelő lettem velük teljesen önkéntelenül. Már nem érdekelnek ők, úgy beletörődtem hogy nekem ez jutott, viszont a nők iránti kíváncsiság, rajongás átalakult utálattá, megvetésé.
Van még olyan megkeseredett elvtárs aki így járt? Tudom, hogy nem szép érzés ez, de hogyan viszonyulhatnék másként?
#10: Mert nem ez a jellemző. Emiatt hitetlenkedünk, amikor általános jelenségként tálaljátok a ti tapasztalataitokat.
2016. júl. 13. 22:29
12/29 anonim válasza:
Megköszönném, ha nem beszélnél hozzám többesszámban, nem a teljes női társadalom vagyok, hanem egyetlen egy lány, és nem emlékszem, hogy bármit is általános jelenségként tálaltam volna.
2016. júl. 13. 22:32
13/29 anonim válasza:
#12: Ó, igen! "Én kivétel vagyok!" Mondá a nő. Mindannyian azok vagytok, "kivételek". :D
2016. júl. 13. 22:35
14/29 A kérdező kommentje:
9
Egyetértek, a nők ugyanazokra a fazonokra buknak. Legalábbis akik nekem igazán bejöttek volna külsőre. Aztán természetesen nem bántam meg, hogy nem lettek az enyéim, mert belsőre biztosan nem jöttek volna be.
2016. júl. 13. 22:38
15/29 anonim válasza:
Nekem sosem volt szerencsém a szerelemben, de nem utáltam meg a nőket.A nők nagy részének bejövök, de akikkel igazán össze akartam jönni, azok pont elutasítottak. Akik meg belém voltak zúgva, azok meg nekem nem jöttek be. Hát ez van, ezért nem hibáztatok én senkit, sem a nőket, sem magamat, egyszerűen így hozta az élet.
2016. júl. 13. 22:39
16/29 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy kivétel vagyok, főleg, hogy pontosan azt se tudom, mi az az elképzelés, amit meg kéne cáfolnom. Egyszerűen nem veszem jó néven, ha olyasmiért vagyok leanyázva, amit nem én követtem el, hanem a szomszéd Maris, csak mert mindketten nők vagyunk. Nem ismerem "a nőket", csak magamat és néhány barátomat, tehát a saját nevemben fogok nyilatkozni, és nem a többiekében.
2016. júl. 13. 22:41
17/29 A kérdező kommentje:
15
Te pont megengedhetted magadnak a válogatósságot, hiszen bejöttél saját bevallásod szerint a nők többségének. Így természetesen csak nem utálhattad meg őket, csak saját finnyásságod miatt nem lett nőd.
Ez teljesen eltér a magányos fiú esetétől, aki nem hogy nem válogathat, de még egy sem jut neki.
2016. júl. 13. 22:43
18/29 A kérdező kommentje:
Ja meg a másik az, hogy magamnak való is lettem az emberekkel szemben, mert úgy éreztem csak kihasználnak. Ezért nem segítek soha senkinek és senkit nem kínálok meg semmivel. Ez is normális következmény gondolom...
2016. júl. 13. 22:45
19/29 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy te utálod a nőket, utáld csak, nekünk ettől nem lesz rosszabb.
2016. júl. 13. 23:01
20/29 anonim válasza:
Semmiképp se természetes következmény, hisz az ember elvileg egy intelligens lény, aki nem ítél egy egy egész nemet a sikertelenségei miatt. Nekem 23 évesen nem volt még semmilyen kapcsolatom nőkkel, de sose őket hibáztattam. Főleg nem azokat, akik lenézően félresöpörnek mondjuk azért, mert nem tetszik nekik a külsőm. Egyszerűen csak mélyen együtt érzek velük, de semmilyen gyűlölet nem tanúsítok feléjük. Egyedül magamat hibáztatom, senki mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!