Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért az elérhetetlen a vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért az elérhetetlen a vonzó számomra?

Figyelt kérdés
Adott két helyes okos diplomás mûvelt értelmes befolyásos férfi is az életembe. Mind kettô ismert ember a Városunkba, Országunkba is. Harmincas korosztály. Az egyikük a jófiú kategória a másikuk a rosszfiú kategória. Nekem az utóbbi a favorit talán a titokzatossága a kiismerhetetlensége vonz, de nem szeretnék senkivel harcba szállni érte. A másikuk unalmas és túl komoly! Az elérhetetlent az alatt értem, hogy vagy hagyja magát és enged utánna pedig visszahúzza magát 9 hónapja játszuk ezt :( A másiknak ti adnátok esélyt vagy teljesen felesleges a leírtak alapján? Nem tudom nem szeretni a rosszfiúm de tudom, hogy ebbem a formában sokáig nem maradhatunk így.... Segítsetek légyszi

2016. júl. 13. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha ilyen "nehéz" helyzetben vagy, akkor igen, 2x meggondolnám, h kivel jöjjek össze. De ha ez a rosszfiú már most olyanokat tesz amivel megbánt téged, akkor kuka! Nem foglalkoznék vele! Ilyennel mit lehet tervezni, aki még sehol semmi, de már elbizonytalanít? Továbbá mindig félnél! Ez jobb lesz? :/

Ha egyikben se vagy biztos, akkor ne erőltesd!

2016. júl. 13. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!