Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok: ti bejelölnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: ti bejelölnétek valakit aki ilyet ír a társkereső profilon?

Figyelt kérdés

Lányok, ha egy srác profilja egy társkereső oldalon részben azt írja, hogy

"nekem nem szempont hogy ki mennyire fitt per pillanat, ez könnyen változik, de ha komolyabb kapcsolatban leszek szeretném ha mindketten majd egy fitt életstílust élnénk, tehát hogy ha ez gond vagy ellenzed elvből (pl nem hiszel tápértékekben, kondizásban, stb) akkor ne jelentkezz. az nem gond ha nem vagy top formában éppen."

akkor ti attól még bejelölnétek ilyen embert? Másodjára teszem itt fel ezt a kérdést, mert férfiak válaszoltak, most beleírtam hogy lányok véleményét szeretném.

2016. júl. 13. 01:34
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

NEM.

Már azzal indít, hogy meg akar változtatni, és én alkalmazkodjak teljes mértékben az ő elképzeléseihez. Egy fokkal jobb, mintha masszív dohányos lenne, és kijelentené, hogy innentől nekem is cigizni kell.

Vagy ha bio-paleo-vegán, hindu, nudista, swinger, vagy bármi más.

Ezenkívül ilyen pasinál az ember lánya hamar tönkre megy lelkileg, elkopik az önbizalma, torzul a testképe.

Először azért, mert nem vagyok elég jó, ő alakítgat, hogy megfeleljek.

Aztán azért, mert elég fél kiló vízvisszatartás, és kiborul, hogy úúúristen, ha észreveszi hogy hízott, elhagyja.

A végén azért, mert ha még vékonyabb lesz, biztos jobban fogja szeretni.

Hosszú távra semmi esetre sem. Mit fog egy ilyen pasi vergődni, ha terhes lesz a nője!? Ha szoptatás alatt nem a bombaformában lesz az életcél? Ha idővel változik a test?

Szóval nem, nem írnék rá. Keressen olyan cuncit, akinek jelenleg is ilyen az életmódja, és megfelelnek egymásnak, és boldogan számolgassák a szénhidrátokat meg a felüléseket.

2016. júl. 13. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..

Az első válaszoló kapásból lány, te zseni!

2016. júl. 13. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Alapból irányítani akarod,megszabd hogy neki ezt KELL csinálnia melletted.Nem nem írnék semmiképp,pedig a mozgás a mindennapi életem része.Csinálom mert szeretem,DE nem azért mert te úgy akarod,vagy bárki más.
2016. júl. 13. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tartom annyira sertonek amiket ir,o egy ilyen ember,akinek ez ennyire fontos.Van aki a nagy dudakra bukik,vagy hogy tudjon ertelmes dolgokrol beszelgetni szive valasztottjaval.Ha ilyen az eletmodja,elhiszem h hozza hasonlito erdeklodesu parra vagyik.

Mas kerdes h nem szeretnem ugy kezdeni a parkapcsolatomat h rogton cseszegetve/koplaltatva/trenirozva vagyok,plane ha az addigi sulyommal es etrendemmel jol elvagyok,de o atallitana masra mert szerinte az altala meghatarozott az idealisabb.N

2016. júl. 13. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nem lenne vele, most kezdek hasonló életmódot folytatni, bár még nagyon az elején vagyok.

Nem értem, miért gondolják sértőnek egyesek... Van egy konkrét elképzelése, milyen nőt szeretne. Neki ez fontos, nem akar olyannal együtt lenni, akinek nem az, ami teljesen rendjén van. És ebből még nem szűrhető le, mi lesz, ha terhes leszek... Utána és közben is lehet fittnek lenni, ha valakinek ez fontos.

Ez ugyanolyan, mint amikor én írtam, hogy csak olyanok írjanak, akik szeretik a kutyákat, és családtagnak tekintik. Egyszerűen nem akarok olyan emberrel lenni, aki nem fér bele az életmódomba. Ahogy nem akarok otthonülős pasival sem kezdeni, pont mert nem akarok senkit megváltoztatni, de nekem az utazgatás, a programokra járás nekem baromi fontos, az meg pláne, hogy a párommal megosszam.

Most mennyivel lenne az jobb, hogy már kapcsolatban derülne ki, hogy neki ennyire fontos?

Szeretem, ha valaki nem árul zsákbamacskát és tudja, mi a fontos neki.

2016. júl. 13. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, bejelölném. Nekem még szimpatikus is, hogy ha így gondolkodik valaki.
2016. júl. 13. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Mert én speciel fitt vagyok, de az én fittség-fogalmam nem passzol az övével. Nem vagyok sem tápérték- sem, kondib...i. Kalóriát nézek, max. fehérjét meg rostot igyekszem kicsit jobban bevinni a szervezetembe, de ennyi. Ennél többet nem is akarok vele foglalkozni. Kondit nem szeretem, helyette otthon edzem és túrázom.
okt. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!