Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem párkapcsolatra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem párkapcsolatra vagy csak baráti viszonyra? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki nagyon tetszik nekem. Többször néz felém (én is felé), és mikor találkozik a tekintetünk, általában elmosolyodunk. Gyerekes módon és lassan próbálok felé közeledni, azaz írok a füzetébe (pl.:dátumot)stb, amiért soha nem szól. Általában mindent oda ad amit kérek tőle, és szünetekbe is mindig ott állok mellette és legtöbbször beszélgetek vele, amire mindig pozitívan reagál. 16/F.
2010. ápr. 15. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van eselyéd,de vmi egyértelműbb jelet adj neki.
2010. ápr. 15. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod, milyen jelekre gondolsz? Kifejtenéd bővebben?. - kérlek.
2010. ápr. 15. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is van esélyed párkapcsolatra, csakközeledj egyre jobban.
2010. ápr. 15. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok az első:)

Szóval a jelek:

-pl. érj hozzá "véletlenül"

-mosolyogj

-és foglalkozz vele többet,mint a többi lánnyal

-dícsérd meg,hogy milyen szép ma

-de a legegyértelműbb,ha elhívod randizni

Sok sikert! ;)

2010. ápr. 15. 17:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm első a gyors segítséged ismét, remélem sikerül valami komolyabbat is kialakítanom vele mint barátságot. Másodiknak szintén köszönöm a segítséget!
2010. ápr. 15. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit.

De már nekem is jó lenne már valaki,de a pasikkal,mindig csak megszívom :S

2010. ápr. 15. 17:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Kívánom, hogy találj egy rendes fiút aki szeret. :)
2010. ápr. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!