Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kellemetlenül érzem picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlenül érzem picit magam szerintetek van okom rá vagy folosleges?

Figyelt kérdés
Van gy srác aki udvarolt nekem szakmajabol kifolyólag meg egyébként is elég pénzes és nagyon jól is néz ki. Szóval a mostani fel állást el nézve bárkit meg kaphat. Nekem is nagyon tetszett a srác ( bár én nézem hogy kinek mennyi pénze van meg mit dolgozik) mint írtam fentebb udvarolt nekem és rám is írt közösségi oldalon.Aztán kiderült hogy ő csak futokalandot szeretne én meg mondtam neki hogy szívesen megismernem talán össze is jönnek vele de a futokalandot nem szeretnék. Többet nem is hallottam róla..
2016. júl. 10. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"ő csak futokalandot szeretne"

"futokalandot nem szeretnék"

szerintem nem kell kellemetlenül érezned magad...nem voltatok egy hullámhosszon...

23F

2016. júl. 10. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Egy lyuk kellemetlenül érzi magát, mik nem vannak...
2016. júl. 10. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
33%
Én is kellemetlenül érezném magam. Itt egy srác, aki pénzes és nem bukik rám.
2016. júl. 10. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Szóval pénzes és téged lyuknak nézett (szokás szerint) de te nem akartad így, ő meg nem ér rá csak dugni akar. Mi a gond? Mindenki megy tovább a dolgára.
2016. júl. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!