Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közelemben egy srác feszélyezve érzi magát, úgy is viselkedik. Én meg emiatt kellemetlenül érzem magam, mintha zavarnám őt, vagy nem is tudom. De már ismerjük egymást jó ideje, miért ilyen? 20l
Figyelt kérdés
Látom ezt rajta, ami engem zavarba hoz, néha még a szavak se jönnek, én is nézek jobbra-balra, félek, hogy leblokkolok.
Meg olyan furi, ő jön oda beszélgetni, elkezd így viselkedni, forgolódik, nézelődik és lelép, mintha "elfutna" előlem. De ez főleg, ha szemtől szembe állunk. Ha kettesben beszélgetünk pl., nem tud megállni egy helyben, vagy járkál, vagy ide-oda forgolódik ugyanúgy. Ritkán ül meg, mint akit felhúztak legtöbbször olyan.
Ilyenkor azt érzem, hogy lesz@r, pedig normális, kedves, meg minden, de zavaró. Figyel rám, mert emlékszik mit mondok neki, de ez az össz-visszaság. Irritál, mikor az utcán mindenfelé néz, nem pedig rám. Rám is, de keveset. Mocorog, mint aki "idegbajos", pedig teljesen nyugodtan látszik, igaz stresszes ember.
2015. szept. 10. 17:32
1/5 anonim válasza:
Mert szerelmes beléd. Hidd el egy számára teljesen közömbös nővel tök lazán viselkedne.
3/5 anonim válasza:
Az en kijeloltem is ugyanezt csinalja, sztem kemia, es leblokkol ahogy en is:-))Azon h osszejojjunk ahhoz minimum csoda kell:-)))
4/5 anonim válasza:
Tipikus barát-zóna effektus. :) A srác szeretne többet tőled de fogalma sincs hogyan lépjen ez ügyben, mert mindig egy jelre vár, hogy esetleg lehet több. Te nem adsz neki semmi jelet, ahogy írod is, nem igazán akarsz vele semmi komolyabbat, mint barátság. Tehát Te őt barát zónában tartod, Ő meg ebbe bele van betegedve. Ilyen helyzeteket nem lehet kezelni, szimplán meg kell szakítani a kapcsolatot ha nem kölcsönös a vonzalom, más különben az egész csak árt az alárendelt félnek. Jól működő barátság úgysem lesz soha, mert a vágyakozó mindig csak azon agyal, hogyan lehetne több, és megarad a frusztráció.
5/5 anonim válasza:
4es nem tudom hol lattad azt h a kerdezo azt mondta nem akar tobbet. Szerintem meg eppen hogy erdekli a srac, es pont arra a rekciora szamit h mi azt mondjuk szerelmes bele a srac, ami viszont nem szaz szazalek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!