Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi elötti izgulás? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
szóval vagy egy srác. ha meglátom elkezd remegni a lábam:D . de még nem beszéltünk személyesen... és a jövő héten fogunk talizni, de már ha belegondolok akkor is görcsbe rándul a gyomrom:DD. ugyérzem ha meglátom majd elkezd remegni a lábam és alig fogok tudni beszélni xD. mit csinjak?2010. ápr. 15. 12:03
1/16 anonim válasza:
Semmit, szerintem ez aranyos. :D
2/16 A kérdező kommentje:
de nem az xD. azt fogja mondani hogy félek... vagy nemtudom:D
am. 16/L
2010. ápr. 15. 12:11
3/16 anonim válasza:
sztem nem fog mondani semmi ilyesmit, hogy félsz:)
tudom, hogy könnyű mondani, de add magadat:)
van egy ismerősöm, aki mesélte h az első randin végig az egyik tanárjáról beszélt, mert annyira izgult és tetszett neki a fiú.. de már egy éve együtt vannak, szval még ez sem rámítette el:) ha tetszel neki, akkor ő is izgul:)
4/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon "aranyos" :)
Nekem pl külön önbizalmat adna, és jólesne, hogy igy izgulsz miattam, ennyire érdekellek, emiatt ne parázz, ez inkább elöny mintha 1 darab fával randizna a srác :))
17/f
5/16 A kérdező kommentje:
hát remélem igazatok van :]
2010. ápr. 15. 13:42
6/16 A kérdező kommentje:
de ha mégis elkezd "remegni" a hangom,lábam?xD picit izgulok:)
2010. ápr. 15. 14:32
7/16 anonim válasza:
Egy dolgot jol jegyezz meg. Ne figyelj kinosan arra, hogy tetszel neki, mert akaratlanul is megjatszhatod magad, es csak a randi utan fog leesni, hogy zavarodban mennyire nem adtad sajat magad, hogy milyen hülyen viselkedtel. Ne akarj vagany lenni, ne akarj szexi lenni, csak legyel olyan amilyen vagy, es akkor 10 pec utan feloldodsz, mert a faszi sem nez idiotanak remelhetöleg. Amugy ez a "pillangolepkedagyomromban " erzes szerintem tök jo, es aranyos a remegö lab is, meg a fültül fülig vigyor.
8/16 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos... :) Ne próbáld meg kiküszöbölni ezt, mert annál nincs rosszabb, mikor vki megjátssza magát. add önmagad! Ha éppen remeg a lábad, nincs abban semmi rossz, hidd el, nem fog miatta kinevetni, sőt, még lehet h tetszeni is fog neki. :D Sok sikert!
9/16 anonim válasza:
Mondogasd magadnak,sokat,hogy milyen dögös,fasza csaj vagy:) Nálam ez szokott beválni:)
10/16 anonim válasza:
Ez teljesen normális, de ne aggódj, gondolj arra, hogy a srác 2x annyira izgul, mint Te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!