Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsém és a barátnője szakítófélben vannak. Mennyit várjak?
Mindig nagyon tetszett a lány, már akkoriban is, amikor csak ismerkedtek. Néha voltak pillantásaink amin érezhette hogy vonzódok hozzá deez csak olyan átlag pasis dolog volt.
Először talán az öcsémmel kellene beszélnem, hogy őt ez hogy érintené de... hát nem tudom. Ha nem is mutatja, szerintem ő még szereti és sokáig fogja, de miért ne próbálkozhatnék be a csajnál, ha már úgysincsenek együtt és "nem az övé"?
Nem kell várni, aki vihető azt vigyék.
De biztosan rosszul érintené a testvéredet.
Azta. Nem nagyon ajánlom...
Nem tudom, hogy te mennyire vagy jóban az öcséddel, de én ezt nem tenném meg a testvéremmel.
De nekem mindegy, felőlem egyből rá is repülhetsz. Úgyis a saját fejed (khmm, és más) után fogsz menni.
"de miért ne próbálkozhatnék be a csajnál, ha már úgysincsenek együtt és "nem az övé"?"
Mert Igazi Férfi erkölcsi normái között szerepel, hogy a testvére nőivel nem kezd soha?
Vagy azért, mert van benned annyi szeretet (szánalom?), hogy ha pontosan tudod, hogy neki még fontos, akkor nem kínzod pluszban azzal a tudattal, hogy utána te dugod?
Vagy azért, mert túl sokat nem ér az a nő, aki végigmegy egy adott család minden férfitagján?
Vagy azért, mert milyen rbanc szemez a párja tesójával, miközben még foglalt?
Soroljam még? Válassz!
Most te, következőleg majd apád vagy nagyapád. Nincs is ezzel gond, ilyen testvért mindenkinek.
Más lány nincs? Nem elég hogy az öcséd ki lesz akadva még forgatod is benne a kést?
Hát genya dolog lenne.
Képzeld el azt a szituációt,mikor az öcséd már szakított a csajjal,de még nincs túl rajta,ti meg ott "romantikáztok" előtte.
Előbb beszélj az öcsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!