Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Leírom, milyen szerencsétlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírom, milyen szerencsétlenül jártam. Mi a véleményetek a pasi meglátásáról, illetve az én szerepemről a sztoriban? N/21

Figyelt kérdés

Megismertem egy helyes, formás, kedves, okos, közel 190 magas srácot, kb. 1 hónappal ezelőtt. Úgy voltam vele, hála égnek szingli, és még vevő is a közeledésemre, viszonozza. Legalábbis nekem így tűnt.

Tudni kell, hogy bár alacsonyabb lány vagyok, a magas pasikra bukok. És ez még sosem jelentett problémát, sőt, mindig mondták, hogy milyen cuki vagyok, imádtak, fürödtem a magas pasik figyelmében. Úgy vettem ki a srác viselkedéséből, ő is így viszonyul hozzám. És ő nagyon-nagyon bejött nekem. Szép lassan beleszerettem.

Már az elejétől észrevettem, hogy egy másik csaj hozzám hasonlóan viszonyul a kiszemeltemhez. Nem tudom ő milyen magas, de nem sokkal marad el a sráctól, egy oszlop a csaj, rosszindulat nélkül, magas és vékony. Gyönyörű szép hosszú lába és lapos hasa van, szóval nehogy valaki azt higgye, leszólom a külsejét. No nem is egy hiper-szuper-dögös bombázó, de szép, mondhatni.

Nem tudtam, ezzel a lánnyal mióta kerülgetik egymást, de úgy voltam vele, ha eddig nem jöttek össze, van esélyem, főleg, hogy úgy tűnt, a kiszemeltem kedvelte bennem többek közt azt is, hogy olyan alacsony vagyok, és akkor talán kevésbé imponálónak találja a lány magasságát.

És aztán, egy hete írásban beszélgettem a sráccal, és olyanokat írt, hogy leforrázva éreztem magam tőle. Épp bókot akartam bezsebelni, hogy milyen aranyos vagyok alacsonyan, mire azt írta válaszul, cuki a magasságom, mintha A HUGICÁJA(!!!) lennék... Imád, és reméli hogy egy nap találok egy HOZZÁM ILLŐEN ALACSONY(!!!), kedves pasit...

Most hétvégén egy összejövetelen a magas lánnyal kézenfogva érkezett, és bemutatott engem neki... Szörnyű érzés volt, ahogy elnéztem őket, láttam hogy tényleg összeillenek, és nem csak a magasságuk miatt. Mégis mit képzeltem, és hogy nem vettem észre egész idő alatt, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak ők ketten.

2016. júl. 7. 01:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#10 hol írta hogy hány cm? Vágy általánosságban mondtad hogy nem hívnád alacsonynak? :)
2016. júl. 7. 07:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszindulatból irom,de így jártál!

Ne csak mi pasik koppanjunk,Hugi -)

2016. júl. 7. 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, így jár a verebecske, ha a sasokkal akar szárnyalni :) Imádom a love story-ik végén a happy endet :) Számomra ez az volt. :)
2016. júl. 7. 07:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát én is sajnálom, de ez van. Sajnos nem tudjuk befolyásolni mások akaratát...

Lehet, hogy neki is a magasak jönnek be,mint neked, de az is lehet valami más fogta meg benne.

De semmiképp sem a te hibád, próbáld meg elfelejteni és biztos jön majd olyan magas pasi akinek te kellesz:D

2016. júl. 7. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:

vevő volt a közeledésedre de a magas csaj gyorsabb volt..lehet bedobta magát hatásosan.....csak 181 cm vagyok de vigasztaló szavakat adhatok priviben.....

A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.

# 2/14 Időpont ma 01:04 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

1. Ha valaki le akarja oltani a srácot a viselkedéséért, meg ízléséért, én nem fogok vele egyetérteni.

2. Nem kérek ismerkedős üzeneteket!

# 3/14 Időpont ma 01:05 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

2#, jöhetne. :)

Nem kérsz ismerkedős üzeneteket, de a vigasztaló szavak jöhetnek, na az a kemény. :D A magas csaj biztos nem írt ilyen baromságokat.

2016. júl. 7. 09:47
 16/19 anonim ***** válasza:
"Vevő a kozeledesedre"-utotte meg a szememet.Jo elöszürö,ha a pasi kezdemenyez.Lehet idaig sem jutottatok volna el ha nem te kozeledsz.
2016. júl. 7. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a jó az alacsony csajokban, hogy térdelés nélkül is tudnak szopni! :)
2016. júl. 7. 11:16
 18/19 A kérdező kommentje:
15# ott azt hittem, egy magas csaj akar mesélni valami hasonló sztorit.
2016. júl. 7. 12:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Részedről: így jártál, ez nagyon gyakran megesik, nem nagy dolog. Azért ne legyen amitt most a vesszőparipád ez a magasság-téma. A kérdésed alapján messze túl komolyan veszed.

A srác részéről: kicsit megalázó volt ez a "hozzád illően alacsony" szöveg. Ha ő végig csak barátkozott és nem is tudta, hogy te közeledni akarsz, akkor éehet, hogy csak kicsit tuskó, de ha ez akart lenni a szándékos lerázószöveg, akkor kifejezetten faragatlan.

2016. júl. 7. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!