Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírom, milyen szerencsétlenül jártam. Mi a véleményetek a pasi meglátásáról, illetve az én szerepemről a sztoriban? N/21
Megismertem egy helyes, formás, kedves, okos, közel 190 magas srácot, kb. 1 hónappal ezelőtt. Úgy voltam vele, hála égnek szingli, és még vevő is a közeledésemre, viszonozza. Legalábbis nekem így tűnt.
Tudni kell, hogy bár alacsonyabb lány vagyok, a magas pasikra bukok. És ez még sosem jelentett problémát, sőt, mindig mondták, hogy milyen cuki vagyok, imádtak, fürödtem a magas pasik figyelmében. Úgy vettem ki a srác viselkedéséből, ő is így viszonyul hozzám. És ő nagyon-nagyon bejött nekem. Szép lassan beleszerettem.
Már az elejétől észrevettem, hogy egy másik csaj hozzám hasonlóan viszonyul a kiszemeltemhez. Nem tudom ő milyen magas, de nem sokkal marad el a sráctól, egy oszlop a csaj, rosszindulat nélkül, magas és vékony. Gyönyörű szép hosszú lába és lapos hasa van, szóval nehogy valaki azt higgye, leszólom a külsejét. No nem is egy hiper-szuper-dögös bombázó, de szép, mondhatni.
Nem tudtam, ezzel a lánnyal mióta kerülgetik egymást, de úgy voltam vele, ha eddig nem jöttek össze, van esélyem, főleg, hogy úgy tűnt, a kiszemeltem kedvelte bennem többek közt azt is, hogy olyan alacsony vagyok, és akkor talán kevésbé imponálónak találja a lány magasságát.
És aztán, egy hete írásban beszélgettem a sráccal, és olyanokat írt, hogy leforrázva éreztem magam tőle. Épp bókot akartam bezsebelni, hogy milyen aranyos vagyok alacsonyan, mire azt írta válaszul, cuki a magasságom, mintha A HUGICÁJA(!!!) lennék... Imád, és reméli hogy egy nap találok egy HOZZÁM ILLŐEN ALACSONY(!!!), kedves pasit...
Most hétvégén egy összejövetelen a magas lánnyal kézenfogva érkezett, és bemutatott engem neki... Szörnyű érzés volt, ahogy elnéztem őket, láttam hogy tényleg összeillenek, és nem csak a magasságuk miatt. Mégis mit képzeltem, és hogy nem vettem észre egész idő alatt, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak ők ketten.
1. Ha valaki le akarja oltani a srácot a viselkedéséért, meg ízléséért, én nem fogok vele egyetérteni.
2. Nem kérek ismerkedős üzeneteket!
Szerintem látta, hogy szeretnél kezdeményezni nála,és még időben szólt, pont ezzel a hugicás szöveggel, nehogy áltasson téged. Szóval erre plusz pont. Viszont elég h*lyén fogalmazta meg az biztos.
A magasságoddal semmi baj nincs, azt tényleg ne vedd figyelembe.Én is alacsony vagyok és csakis a magasabb férfiak jönnek be, ezzel nincs semmi baj.
A külsőség tényleg nem lényeg, hidd el én is láttam már olyan dolgokat, hogy húúúú. Az előző pasi, akivel randizgattam, odavolt, hogy én milyen jó alakú vagyok,meg formás, meg tök jó, erre összejött egy elől-hátul deszka még nálam is alacsonyabb csajjal, akinek óriási orra van :D
Ez hasonlo sztori az enyemhez, bar en a masik oldalt kepviselem: a mostani elettarsamra tapadtak a kolleganoi evrk ota, mielott odajott megismerkedni velem egy szorakozohelyen: mar hosszu evek ota voltak ra vadaszo lanybaratai meg kolleganoi. Amikor velem elkezdett talalkozgatni, teljesen kiborultak, h csabithatom el toluk. A baratomat sosem erdekeltek ezek a lanyok. Udvariasan mindig visszautasitotta a kozdledesuket.
Tanulsag: lehet, hogy nem vetted eszre, h nokent nem erdekled csak baratkent. A magassagod tokeletes. Sokkal tobb valasztasi lehetosrged van ilyen magassaggal. Alacsonynak nem neveznelek. Siman illik Hozzad egy 190 magas fiu.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!