Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszek neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki vagy akkor mi tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliba aki nagyon tetszik. A legjobb barátnőm azt mondta h néha szokott nézni engem. Tegnap az orrom előtte mesélte el barátjának h randizott egy csajjal és jól érezte magát. Lehet h féltékennyé akart tenni,vagy csak én képzelembe magamnak?? Nagyon kedvelem, de elég beszari vagyok:S Nem merek lépni mert nem vagyok éppen népszerű a suliba és ezek után nem szeretném leégetni magam.Tudom h azt gondoljátok az ember ennyi idősen nem lehet szerelmes,de én az vagyok. Nem szoktunk beszélgetni. 15/L
2010. ápr. 14. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Hamar lépj, mert ha a randi dolog nem kamu, akkor nem szabad megvárnod, amíg valami komoly kialakul belőle! Csak bátran, a csajok tuti segítenek.. :)
2010. ápr. 14. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. részben hasonló cipő...:/(=

sztem lépj,vagy vedd fel msn-re,és beszélgessetek,ha megismered,lehet rá jössz,h nem is tetszik annyira...vagy ha mégis,akk meg mi veszteni valód van?Semmi,szal csak hajrá (=

2010. ápr. 14. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Kamu! A srác féltékenyé akart téged tenni ez 100%. Jegyezd meg jól: Ami nyilvánosan zajlik az mindig a közösségnek szól

azaz ha valóban randizott volna egy lánnyal és jól érezte volna magát akkor nem előtted mondja el a haverjának, hogy te is halld. Pl anno gimiben egy lány haveromnak küldött levélben órán( a haverom padtársam volt) egy levelet, hogy találkozzanak suli után. Természetesen azt hittem leesek a székről és majdnem felrobbantam a dühtől.

Aztán kiderült amikor a barátnőm lett, hogy a haverral semmi sem volt sőt annyi történt, hogy elkísérhette a buszmegállóba a lányt és közben rólam kérdezgette a csaj miközben engem evett a fene egész éjjel, hogy mi történt.

Bevallotta a lány azért csinálta, hogy féltékennyé tegyen, mert nem vettem őt észre.

A példánál maradva, ha valóban a havert akarta volna akkor nem nyilvánosan küldi a levelet, hogy meglássam és nem a barátnőjén keresztül hanem személyesen és csak két ember tudott volna róla a lány és a haver.

Szóval ha randizott volna akkor nem publikálta volna az eseményeket a jelenlétedben, hogy te is meghalld, hisz annyira sem érdekelnéd, hogy soha meg sem tudnád.

Van esélyed az biztos!

2010. ápr. 14. 22:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Remélem én is bejövök neki:S
2010. ápr. 15. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

1. Vagy féltékennyé akart tenni

2. Vagy annyira sem vesz téged észre, hogy 1x-űen nem érdekelte hogy más is hallja :(

2010. ápr. 19. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!