Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy csajjal sem eljutni a randiig sem?
26 éves vagyok. Sok lánnyal megismerkedtem már. Mindig van miről beszélni, nincs kínos csend.
Folyton csak addig jutok, hogy kedves, aranyos vagyok de haggyam békén őket.
Nem vagyok kigyúrt nem vagyok dagatt.
Átlagos, magasságamhoz normális testalkatú vagyok.
Sosem mondták, hogy csúnya vagyok.
Az nagyon idegesít, hogy még a 100+ kg-s csajoknak is van pasijuk.
Direkt teszt ként bepróbálkoztam duci csajoknál is és ők is "elzavartak".
Hát milyen elvárások vannak már?????
Sok oka lehet... Nem kezdem el boncolgatni... Amúgy meg randizni sem jobb... Én sokszor kosarat adok...
Tovább jutottam mint te, de ettől még eredménytelennek érzem a dolgot.
23/F
Ilyen nics ,mindenkire mondták már hogy csúnya..pl.Éjjelnappal Budapest Drex-jére is mondták már hogy nyomi fejű még se csúnya..
vagy
Ross Lynch-ra is ezt mondták élő adásba hogy csúnya..még se csúnyák
Ha elég sok csajnak van pasija, az azt jelenti, hogy elég sokan meg tudnak felelni a nők elvárásainak. Elvégre az pont ugyanannyi pasit jelent, akik párkapcsolatban vannak.
Nem feltétlenül a külsőddel van gond, inkább olyan tutyimutyi pasi lehetsz.
Nem lehet, hogy azzal van a gond, hogy vagy nagyon tutyimutyi, határozatlan, töketlen vagy?
Vagy esetleg nagyon barátilag viszonyulsz a lányokhoz.
Nekem van egy barátnőm, csinos, átlagos arcú, de nagyon okos, értelmes, sokoldalú, és panaszkodik, hogy nem jön össze neki egy pasi sem. De amikor társaságban vagyunk, akár ismerősökkel, akár ismeretlenekkel is mindig nagyon haverilag viselkedik, és nem igazi nőként, ha érted mire gondolok.
Nem lehet hogy te is nagyon baráti viselkedést mutatsz a határozott, férfias viselkedés helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!