Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgattam egy csajjal, mit írjak rá?
Figyelt kérdés
Kétszer randiztunk, úgy éreztem elég jól kijövünk. Az utolsó után még dumálgattunk chaten másnap. Rákövetkező nap ráírtam hogy találkozzunk, de félnapig baszott visszaírni, ezért ráírtam valami hasonlót: "mizu megint elvesztél xy-helyen *szmájli" visszaírt hogy nem *szmájl. Társkereső oldalról ismertem meg a csajt, lehet beakadt neki valaki közben. Úgy voltam vele 1-2 napig nem írok rá ne legyek nyomulós. Mit írjak?2016. márc. 28. 07:04
1/3 anonim válasza:
Ez a hajó már elment. Vagy nem tetszettél neki élőben, vagy találkozott mással.
Csókolóztatok első randin? Mert ha nem, akkor veszett ügy.
2/3 anonim válasza:
Semmit ne írj. Te már léptél, ha szeretne valamit tőled, akkor most neki kell lépnie. Ha nem jelentkezik, akkor ez ennyi volt...
3/3 anonim válasza:
Első randin már látnod kéne h milyen típust szeret,rámenőst vagy inkább a langyos vizet bár utóbbit elég ritkán kedvelik...viszont örök igazság és jó módszer ha úgy teszel mintha nem is nagyon érdekelne,ezt nehezen viselik és ő fog futni utánad,ha meg nem jöttél be neki akkor amúgy is kár lenne a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!