Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok az egyetlen, aki jobban örül az ilyen bókoknak?
Idegenektől nem örülnék annak, ha a seggemet/mellemet dicsérnék, mert nem csak egy lyuk vagyok, akit megkaphatnak, valamint idegenektől ez eléggé egy "fütyül a munkás" szint. Kapcsolatban ez nyilván másképp lenne, a páromtól örülnék neki.
Viszont az zavarna, ha csakis a külsőmért dicsérne valaki. (Főleg úgy, hogy nem vagyok nagy eresztés külsőleg)
Nincs férjem, csak barátom, és mire vagy kire lennék féltékeny? Ugyan már, hagyjuk már! :D
Szeretnéd tudni, hogy ki vagyok, mi? Majd kifúrja az oldaladat a kíváncsiság...:)
Hjaj, Titusz, csak tudnám, miért jó neked az, ha több olyan hozzászólást olvasol, akinek nagy a melle.
85G (sorry a túlszexualizálásért, de nem tudtam hogy szólítsalak meg), neked meg azt tudom mondani, hogy tipikus férfimanőver, hogy jól megnézi a nőt, és aztán megpróbál valami olyat megdícsérni, amit előtte még senki.
A kérdésre meg: én mindkettőt szeretem a megfelelő helyzetben. Este videochaten jól esik, ha dicséri a szememet a párom (mégis miért ne hinném el? ha nem így gondolná, nem mondaná), ha meg épp vetkőzök, nem örülnék, ha pont azt emelné ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!