Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok az egyetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyetlen, aki jobban örül az ilyen bókoknak?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban örülök, ha a barátom az mondja milyen dögös vagyok ma, vagy milyen szexi a fenekem ebbe a farmerbe, mintha a szememet, a hajamat vagy a mosolyomat dícséri, mert az előbbinél tudom, hogy tényleg őszinte. Mert most komolyan, ki hiszi el, hogy egy pasit pont a lány haja fogja érdekelni? Ti milyen bókoknak örültök?
2016. júl. 1. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem a külsőmre vonatkozó bókok zavarnak, nem tudok mit kezdeni vele, mert se dögös, se szexi, se szép nem vagyok. Amikor viszont azt szoktam kapni, hogy aranyos, okos , imádnivaló...egyéb vagyok, akkor annak tudok örülni.
2016. júl. 1. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Idegenektől nem örülnék annak, ha a seggemet/mellemet dicsérnék, mert nem csak egy lyuk vagyok, akit megkaphatnak, valamint idegenektől ez eléggé egy "fütyül a munkás" szint. Kapcsolatban ez nyilván másképp lenne, a páromtól örülnék neki.

Viszont az zavarna, ha csakis a külsőmért dicsérne valaki. (Főleg úgy, hogy nem vagyok nagy eresztés külsőleg)

2016. júl. 1. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Nincs férjem, csak barátom, és mire vagy kire lennék féltékeny? Ugyan már, hagyjuk már! :D

Szeretnéd tudni, hogy ki vagyok, mi? Majd kifúrja az oldaladat a kíváncsiság...:)

2016. júl. 1. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Hjaj, Titusz, csak tudnám, miért jó neked az, ha több olyan hozzászólást olvasol, akinek nagy a melle.

85G (sorry a túlszexualizálásért, de nem tudtam hogy szólítsalak meg), neked meg azt tudom mondani, hogy tipikus férfimanőver, hogy jól megnézi a nőt, és aztán megpróbál valami olyat megdícsérni, amit előtte még senki.

A kérdésre meg: én mindkettőt szeretem a megfelelő helyzetben. Este videochaten jól esik, ha dicséri a szememet a párom (mégis miért ne hinném el? ha nem így gondolná, nem mondaná), ha meg épp vetkőzök, nem örülnék, ha pont azt emelné ki.

2016. júl. 1. 17:41
 15/16 Titusztitusz ***** válasza:
13-as...Sejtem hogy kivagy, a stílusod, meg ez az örökös féltékenykedés elárulja mindig hogy kivel van dolgom...Jól sejtem ugye, hogy a legkedvesebb netbarátnőm vagy, inkognitóban? Amennyiben igen, úgy nem értem hogy mire jó ez az örökös partizántaktika...Ha NYÍLTAN megírnád mindig nekem, hogy ki vagy, akkor nem bosszanta örökösen ez az "állandóan körülöttem dongó piaci légy" stílus és viselkedés, amit csinálsz időnként...Ráadásul úgy, hogy igyekszel mindig homályban tartani a személyedet...Mint pl. most is...Szóval nem értem hogy mit élvezel örökösen az ilyesmi viselkedésen...Dehát te tudod...
2016. júl. 2. 08:14
 16/16 Titusztitusz ***** válasza:
Szia 14-es...Azért jó az, ha olvasom időnként, hogy csinos nők is feljárnak erre a portálra, mivel ez olyan "önkéntelen reflex"...Mint pl. nálad is megtörténhet azért szerintem, hogy jó kedved támad hirtelen, ha kiderül az, hogy egy-egy ide író fórumtárs mondjuk egy "nem mindennapi alfahím"...Azért nehogy azt mond már, hogy teljesen hidegen hagyna a gondolat...Mert úgysem hinném el...
2016. júl. 2. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!