Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nôk számára tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nôk számára tényleg ennyire hihetetlen meg gyanús, ha a pasi nincs fenn facebook-on?

Figyelt kérdés

Itt is volt már kérdés, hogy most ezt mire vélje, hogy a pasi azt állítja, hogy törölte magát fb-ról, meg nekem is több olyan tapasztalatom volt netes ismerkedéssel, hogy tök jól haladt, aztán egy pontnál a lány felajálotta, hogy akkor folytassuk fb-on, mire mondtam, hogy nem vagyok fent, viszont itt az e-mail címem meg a teljes nevem (ha már ô is megadta) - erre meg azonnal eltûntek.

A nevemre rákeresve semmi gázosat nem lehet találni neten (sôt, a tudományos publikációimon kívül kb. mást se nagyon, mert nem szeretem a neten élni az életemet) - szóval biztos, hogy nem az volt a probléma, hogy rámkeresve olyat találtak, ami elrettentette volna ôket.

2016. jún. 29. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezek valószínűleg olyan emberek, akiknek nincs jobb dolguk, és túlbonyolítják az életüket. Egyébként az, hogy valakinek van pl. fb-ja, nem jelenti azt, hogy intelligens módon is tudja azt használni. Nekem hányingerem van, ha nagy ritkán felmegyek, és mindig a képembe tolakszik a sok hülye idézet, a megosztások, van, aki kb. még azt is kiírja, hogy éppen most sz*rt egy jót. Amikor a telefonomat megvettem, kapásból le is tiltattam a netet róla, nekem ne másszon fel akaratom ellenére semmilyen hálózatra sem. És őszintén szólva az is zavar, hogy naponta tucatjával látok embereket, akiknek szinte egész nap ki sem esik a kezükből a telefon, miközben "hagyományos" módon lassan már elfelejtenek kommunikálni. És azt sem szeretném, ha mindenki elvárná, hogy a nap 24 órájában folyamatosan elérhető legyek a számára. Őszintén megmondom, engem jobban aggaszt az, ha valaki idióta a neten (is), mint az, hogy esetleg nincs fent fb-on.
2016. jún. 29. 13:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Évek óta kimeredt szemekkel néznek rám, ha kiderül nem is voltam fenn soha.

Aaanyira nem érdekel...a párom sincs fent.

Néha jókat utálatoskodunk, amikor ismerősök összevesznek valami facebookon történt baromságon...mutogatják telefonon, hogy " most nézd meg!!!..tudom, hogy gáz, de mit várnak, ha minden csaj/nő pasi/férfi szexuálisan túlfűtött fotóját lájkolgatja a párjuk?

Annyi feszültség van egyébként is a mindennapokban, minek még?

33/n

2016. jún. 29. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:

"naponta tucatjával látok embereket, akiknek szinte egész nap ki sem esik a kezükből a telefon, miközben "hagyományos" módon lassan már elfelejtenek kommunikálni."

A telefonomat használom hírolvasásra, tanulásra (arra töltöm le a jegyzeteimet), a párommal való kapcsolattartásra, mikor épp nem vagyunk együtt, családdal való kapcsolattartásra (100 km-re élek tőlük) szóval igen, kb egész nap a kezemben van, mindjárt el is szégyellem magam :( Úgy bírom, hogy sokan meglátják, hogy valaki a telefonját nyomkodja, és egyből elkönyvelik élettelen zombinak :D

2016. jún. 30. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!