Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Nos van egy lány aki most egy hete jött az osztályomba.

szép lány nagyon jófej is viszont őt nemigen csípik az osztályomban.Mindíg szivatják valamivel.Msn-en már sokat beszéltem vele és megis beszéltem vele egy találkozót péntekre.Viszont ő nagyon bulizós csaj discóba jár meg ilyenek és ilyen helyekre én nemnagyon attól félek hogy talán ezmiatt nem fogom érdekelni. Az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdeményezzek a találkán? Mert a suliban egyszerűen lehetetlen még a beszélgetés is mert az osztálytársaim kapásból kiröhögnek ha valami olyasmit kérdezek a lánytól mert nagyon gyerekesek még az osztálytársaim. Ja és még valami hogyan tudnám tőle megkérdezni csak finoman hogy bejövök-e neki vagy hogy helyesnek tart-e?és hogyan éreztessem vele hogy tetszik nekem?Csak komoly válaszokat kérnék légyszives.

Köszönöm előre is!14/f

2010. ápr. 13. 22:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

csak azért gondoltam, hogy nem megyek mert ha olyan jól megleszünk(márpedig megszoktunk mert sokat beszélgetünk)akkor félek, hogy mégjobban beleszeretnék és akkor meg az nagyon szar érzés ha valakit nagyon szeret az ember de valaki más miatt vagy amúgysincs semmi esélye nála:(((((

Azért nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2010. ápr. 14. 19:22
 12/15 anonim válasza:
szerintem menj el akkor is..figyu! semmi sem reménytelen, csak hinned kell magadban! az önbizalom már alapvetően szexi;) én 18 éves lány vagyok, megtetszett egy csaj, beleszerettem és mire észbekaptam, már együtt keltünk fel..:P soha nem szabad feladni és sok sikert!! menj el mindenképp! vigyél valami ajcsit, de ne add ki magad teljesen:)
2010. ápr. 16. 14:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Nos hát elmentem 1 óra múlva hazais jöttem:((

Jó hosszú programot terveztem jól meglehettünk volna csak közbe ő elhívta még egy haverját meg egy barátnőjét.

Úgyhogy beszélgetni se tudtunk szinte semennyit:(

Na mind1

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 16. 16:34
 14/15 anonim válasza:
Figyu ne keseregj! mesélek egy sztorit! Mi moziba indultunk anno, és én örültem a fejemnek, hogy dejó 2esben meg mozi meg vááá, aztán hozott magával egy csajt, akivel végigsmárolta a filmet..azthittem megőrülök!! Soha ne add fel, csak ne felejts el közben élni és mással foglalkozni..amúgy az utolsó voltam..asszem!:) 18/L
2010. ápr. 17. 11:36
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

de szerintem elkell felejtenem őt mert mostanra kiderült hogy még egy csávó igencsak hajt rá akinek kicsit több esélye van mint nekem:(

nehéz lesz elfelejteni mert nagyon megszerettem főleg így hogy osztálytársam:((

na mind1 majd lesz valami:((

Köszi még1x a válaszokat

2010. ápr. 17. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!