Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre kezdeményezzek vagy ne?
Van egy srác, nagyon tetszik, ha beszélek hozzá válaszol, de ő magától nem beszélget velem, ha írok rá facebook-on válaszol, de magától nem ír nekem. Mondtam, hogy vegyen fel msn-re, de ő írta, hogy inkább nem. Ez egyértelmű visszautasítás vagy tegyek mégegy próbát, és hívjam el valahová? Igazából nem tudom mit akarok, mert mindig azt szerettem volna, hogy egy pasi udvaroljon nekem, nagyon tetszik, de mivan ha el is jön, de utána sem lép felém?
Tudom, hogy egy nagyon érzékeny, rendes pasi, azt nem tudom, hogy szokott-e csajozni. Ő 21, én 20 éves vagyok, nem tudom volt-e barátnője, nekem még sosem volt pasim.
szerintem meg simán lehet belőle akármi, én is ezt mondanám, ha jönne egy csaj, hogy msn-en vegyem fel, már unom, mint állat
adott más lehetőséget az msn helyett, mint a facebook, ha visszautasítás lett volna, hogy nem kéne közeledni, akkor ezt hallgattam volna a helyében, mint a sír
szerintem csak zárkózott a kiszemelted, ezek nem durva dolgok
azt javaslom, hogy beszéld meg vele, nyíltan, őszintén és mivel már ismered kicsit, tudod, hogy mikor füllent és csapj le rá, hogy csak az őszintét, nem kell terelgetni a témát
lehet, hogy kicsit sarokbaszorítva érzi magát, de épp ez kell és ha érezteted vele, hogy az érzéseid forognak kockán, akkor komolyan fogja venni ő is, szerintem
azért ne vidd túlzásba se, majd érezni fogod közben a reakcióiból, hogy mi az elég
ez csak egy vélemény, de szerintem nem veszítenél vele semmit, mert ha minden oké, akkor minden oké, ha meg nem kölcsönös az érzelme, akkor meg nem szabadna, hogy megharagudjon rád azért, mert elmondtad ezt neki, ha tényleg érzékeny meg rendes a pasi
Én ezt így gondolom, a többit Te tudod, a Te életed. :)
Szerintem is kezdemenyezz!!
Attol, hogy nem vett fel msn-re meg nem dolt ossze a vilag:)
Nekem egy baratnom volt fennt msn-en:)
18 leszek hamarosan megse szeretek regenyeket gepelni, mert akkor lassan nem lesz mirol beszelni elobe.:)
Ha bevalalosabb vagy megcsokolod es egy csapasra egy alom lesz az egesz:)
Ha nem vagy bevallalos akkor is csokold meg vagy szervezz talalkat, mozit randit ami eppen eszedbe jut:)
Sok sikert!:)
OMG
Nem vett fel MSN-re. Hogy képzeli a kis..
Szerintem fogadj bérgyilkost azonnal.
Társadalmunk vonata egy végtelen alagútba ért, ami még lejt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!