Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány. Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Nos van egy lány aki most egy hete jött az osztályomba.

szép lány nagyon jófej is viszont őt nemigen csípik az osztályomban.Mindíg szivatják valamivel.Msn-en már sokat beszéltem vele és megis beszéltem vele egy találkozót péntekre.Viszont ő nagyon bulizós csaj discóba jár meg ilyenek és ilyen helyekre én nemnagyon attól félek hogy talán ezmiatt nem fogom érdekelni. Az lenne a kérdésem hogy hogyan kezdeményezzek a találkán? Mert a suliban egyszerűen lehetetlen még a beszélgetés is mert az osztálytársaim kapásból kiröhögnek ha valami olyasmit kérdezek a lánytól mert nagyon gyerekesek még az osztálytársaim. Ja és még valami hogyan tudnám tőle megkérdezni csak finoman hogy bejövök-e neki vagy hogy helyesnek tart-e?és hogyan éreztessem vele hogy tetszik nekem?Csak komoly válaszokat kérnék légyszives.

Köszönöm előre is!14/f

2010. ápr. 13. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hááát öszintén már rég rossz hogy ha az osztálytársaid miatt nem beszélsz vele az iskolában.

Amúgy tök mind1, hogy mit tervezel a találkátokra, úgy sem úgy lessz, de akármi történjen a kínos csöndet kerüld, de gondolom nem lessz mert ha osztálytársak vagytok.

De fel a fejjel, Sok Sikert!

2010. ápr. 13. 22:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Szard le magasról oszt. társaid véleményét!!( bocs a kifejezésért)Ha bejön nekd a csaj, akkor beszélj vele..bárhol is legyen az.Ne kérdezz semmit tőle..észreveszed úgy is ha bejössz neki.És ez vissza is igaz.
2010. ápr. 13. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

Mindent komolyan írok!

8.-os vagy, gondolom. Helyes hogy már csajozol, de te ne járj el Discoba a leányzó miatt egyátalában. A discoba csak az jár, aki a Sátánt imádja. Ha sokat beszélgettek MSN-en, akkor mondjuk megkérdezheted tőle, hogy "és neked milyen fiúk jönnek be? (:". Az osztálytársaiddal ne törődj.

Remélem megéri a dolgot a leányzó, mert aki 14 évesen bulizós, és discoba jár...helytelen.

2010. ápr. 13. 22:37
 4/15 anonim ***** válasza:

"Mert a suliban egyszerűen lehetetlen még a beszélgetés is mert az osztálytársaim kapásból kiröhögnek"

Nos először is ha te ezt figyelembe veszed az már egy probléma, hiszen ne az osztály társaid szabják már meg neked, hogy kivel beszélgetsz és kivel nem.

Amint még említetted, hogy szoktál vele MSN-en beszélgetni, ha nem is az sztályban akkor MSN-en hívd el valahova ahol te és és ő is jól éreznétek magatokat.

Bejössz-e neki? Ha észreveszed a következőket:

ha sokat mosolyog , keresi a társaságodat , beszélgetés közben figyel rád !!! esetleg vissza is kérdez ...

persze mondjuk vannak olyan lányok akik hamar elpirulnak,

vagy ha bókolsz akkor figyeld meg hogy hogyan reagál rá a lány illetve mik a reakciói.

2010. ápr. 13. 22:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Viszont a Rock kocsmák nagyon jó bulizós helyek!
2010. ápr. 13. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha discoba csak az jár aki a "Sátánt imádja" akkor rock kocsmába?:P:D KITARTÁS;)
2010. ápr. 13. 23:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Ajjaj!! Most jöttem rá, hogy rendszeresen a Sátánt imádtam!!! A rokkosok meg akkor gonosz kultisták!
2010. ápr. 14. 01:32
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a gyors és jó válaszokat:)

Viszont sajnos úgy alakult, hogy kiderült hogy van pasija pedig iwiw-en azt írta ki magáról hogy egyedülálló:(

szerintetek még így is elmenjek a találkára vagy fujjam le?:((

2010. ápr. 14. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért ne mennél el?

Haverok még lehettel attól még.

20/F

2010. ápr. 14. 16:36
 10/15 anonim ***** válasza:
lehettek*
2010. ápr. 14. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!