Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem gond ha egy randizós pasi 2 szexkapcsolatot is ápol, miközben veletek randizgat?
Akkor gond, ha már a randipartnereddel komolyabbá válik a dolog, mivel akkor az a fair, ha dobod a szexpartnereket.
Viszont amíg csak így randizgatsz, meg keresed a nagyŐt, nem mondom azt, hogy ez az általános, meg normális, de mondjuk azt, hogy belefér...
A nők és a jó öreg kettősmérce. :D
Nem rég egy srác panaszkodott,hogy kiderült,a lány akivel randizik,közben más palival is randizgat,erre le lett hurrogva,hogy mi köze hozzá,még nem a barátnője.
Nekem a randizgatás nőként nem azt jelenti, hogy szex is van, szóval a szex az már nem randizgatás, hanem több. Nincs itt kettős mérce. A férfi is randizgathat több nővel, amíg nincs egyikkel sem testiség, csak ismerkedés, beszélgetés, de amint valakivel már eljut a testiségig, onnantól ne legyen több egyszerre. Nekem az első csóktól indul egy kapcsolat, de lehet, hogy másoknál ez még semmit nem jelent. Nálam azért számít, mert nálam a testiség érzelmi alapú, szóval akivel már eljutok a csókig, ahhoz már valamiféle plusz érzelmek kötnek, és onnantól a többieket leépítem.
Van, aki nyitott szexkapcsolatra érzelmek nélkül, legyen, de én nem ilyen vagyok, szóval számomra egy párkapcsolat az 2 emberből áll, és nincs mellette más is. Az iskolában gyerekkoromban még azt tanították, hogy egy pár az két összeillő valami, egy pár zokni, egy pár kesztyű, 2 összeillő darab, és nem több. Nem tudnék komolyan tervezni olyan emberrel, aki szexkapcsolatokat tart fenn. Akkor mellettem is csinálná a hátam mögött, ha valami nem működik a kapcsolatunkban, miközben kényelmesen fenntartaná a kapcsolatunkat is.
ma 04:06
A randizgatás, meg a szexkapcsolat miért lenne ugyanaz? Hol van kettős mérce? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!