Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/F,180cm,81kg, barna szinu természetes haj és szem, rövidkés haj, lazább öltözködés*nem rapmániás vagyok, inkább house*, vélemény? Kinek jön ez be?
Figyelt kérdés
Vélemény?Sokat járok focizni,az utóbbi időben kondizni is,és nagyon sok barátom van,barátkozós kedves vagyok mindenkivel,vicces és megértő,de néha komoly is...2010. ápr. 13. 19:22
11/14 anonim válasza:
180 cm 80 kiló csak akkor jó ha karon van izom, meg a hasadon, am 180 centihez az egészséges az 65 kilogramm. Szóval minden reggel mind2 karra 60-60 10 kilóval vagy valami... meg kevesebb kajálás.
12/14 anonim válasza:
mindez amit leírtál SEMMIT nem számít, ha nem vagy szép arcra.
13/14 anonim válasza:
Nem tom egy két csajnak biztos:D
Én is 15/f vok, 181cm és 68-69 kg:D
Igaz elég szálkás:D
Kondit ne add fel kell az:D Főleg karra meg hasra csináld!:D
Ice;)
14/14 anonim válasza:
"Szia! Hát én 180 centi felett vagyok 70kg az a 81 kicsit sok sportolj továbbra is! ;),,
na ez se jó.. te rajtad meg semmi izom sincs, én 180al vagyok 75 és nem vagyok én se túl izmos, de kövér se, fölöslegm sincs... rendszeresen sportlok, rossz tanácsot ne adj szegények :D
ha az a 81 izomból jön össze és kevés sonkából, akkor faya.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!